Днями за чашкою кави та смачними десертами Новий канал презентував свої осінні телепроекти. Відбулося це вранці, тож дехто з ведучих, не встигнувши зробити це вдома, снідав уже на презентації. Українцям розповіли, з чого зазвичай складається зірковий сніданок: хто любить поласувати солоденьким, а у кого це лише півщернятка.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Роман Міщеряков, Володимир Шумко та Костя Трембовецький, актори Improv Live Show

Роман віддає перевагу класичному сніданку. Це може бути або сирники, або яєчня.

"Проста й поживна їжа – те, що треба з ранку", - говорить актор.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вова поділився своїми смаками та секретами здорового харчування.

"А я живу з Ромою і їм те ж саме. Словом, їмо те, що нам приготує Костя! – жартує Вова".

"Але якщо серйозно, то в першу чергу, прокинувшись, я випиваю склянку чистої води з медом. Попередньо додаю туди дві ложки насіння льону і дві ложки кунжуту. Потім обов'язково тост із авокадо. А також одне яблуко або одна груша. Насправді так я снідав тижнів два, це була моя дієта, до речі, добре тоді скинув. Вважаю цей сніданок ідеальним, рекомендую".

У Кості дещо іше меню, далеке від здорового. Однак, він не радить наслідувати його приклад.

"Зазвичай їм раз на день. І це максимально некорисна їжа, – розповідає Костя. – Один прийом фастфуду і дуже багато коли! Це я відкрив у студентські роки, що колою можна насититися. Засинаєш голодний, ніч можна протягнути, вранці прокидаєшся, випиваєш півтора літра коли, ось і наївся (сміється). Не рекомендую свій приклад сніданку, щоб не довелося ходити по лікарях".

Леся Нікітюк, ведуча шоу "Хто зверху?", "Шалена зірка" та "Хто проти блондинок?"

Леся зізналась, що дозволяє собі багато чого зїсти вранці. Однак теж має певні секрети стрункості.

"Кожен ранок я починаю з двох склянок теплої води, в які додаю кілька крапель лимонного соку. Це прискорює метаболізм і допомагає організму нормально функціонувати протягом дня. Вранці дозволяю собі все, що небезпечно їсти ввечері. Це, до речі, ще й рецепт стрункості – на початку дня вуглеводи не відкладаються на талії", - говорить зірка.

Володимир Демчинський, експерт проекту "Топ-модель по-українськи"

Зі склянки води також починає свій ранок Володимир Демчинський. Потім готує собі класичний сніданок, який складається з каші горіхів та інших корисних продуктів.

"Готую собі вівсянку з медом і горіхами. Іноді це можуть бути мюслі з молоком. У вихідні, якщо дозволяє час, через пару годин після вівсянки смажу яєчню. Це ідеальний сценарій, коли я тримаю себе у форм".

Щоправда, зізнається, що під час відрядження в Туреччині зірвався. І тепер залюбки ласує тістечками та іншими солодощами.

Юлія Панкова, ведуча соціального реаліті "Ревізор Х"

"Зранку маю особливий ритуал – полюбляю випити склянку теплої води, а також пробудити себе ароматною кавою. Щойно випиваю перший смачний ковток, одразу отримую насолоду та бачу барви цього дня (усміхається). Щодо сніданку, маю не дуже добру звичку – часто не снідаю. Та останнім часом коханий зранку готує смачнючі салати. Звісно, що я не можу встояти перед такою смакотою! У вихідні люблю готувати сніданки сама. Яйця "пашот" та "бенедикт". Вважаю себе асом з приготування страв із яйцями. Також часто практикую на сніданок сирники та салати", - розповіла Юлія.

Олександр Педан, ведучий реаліті "Екси"

Олександр крім корисного та подивного сніданку також починає ранок з фізичних вправ.

"Зараз я намагаюся починати свій день з купання в озері. Ми орендували на літо будинок за містом, щоб діти більше проводили часу на природі й дихали свіжим повітрям".

Після плавання - сніданок.

"Зазвичай дружина годує сина кашею, а я смажу яєчню для доньки", - говорить Педан.

Такод Олександр розповів про примхи своєї доньки та як їй догодити.

"Щоб Лера її з’їла, яйце треба засмажити з обох боків. Уже це засвоїв, інакше не їстиме (усміхається). А вже потім ми всі разом снідаємо на терасі. Особисто я також люблю снідати яєчнею, а ще хлібом із маслом. Така собі ностальгія за дитинством", - додав Педан.

Наталія Єжова, співведуча, експерт-сексолог реаліті "Екси"

Єжова віддаж перевагу швидкому сніданку, який не потребує багато затрат часу.

"У нашій сім’ї звикли снідати вівсянкою, яку я варю на воді. Для смаку додаю меду. Її швидко готувати, і вона корисна. А за кілька годин – приблизно об 11:30 – у мене другий прийом їжі, вже ситнішої – яєчня, сосиски", - поділилась своїми смаками телеведуча.

Віталій Тильний, актор "Варяти-шоу"

Зірка популярного гумористичного шоу більш вибагливий до сніданку та залюбки ласує всілякими делікатесами.

"Сьогодні, наприклад, я снідав червоною рибою, яєчнею, прошутто і... шампанським. Можу собі дозволити: я у відпустці, на морі (усміхається). А вдома зазвичай снідаю стандартно: кава, яйця, консервований тунець, овочі", - говорить Віталій.

Приблизно таке ж меню і під час гостроей з "Вар’ятами".

"Останнім часом намагаюся дотримуватись здорового харчування, і лише раз на тиждень можу влаштувати собі "свято живота" та з’їсти на сніданок щось солоденьке або смажений бекон", - говорить знаменитість.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала гарячі танці на столі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, українцям анонсуали гарячі премєри осені, які неможна пропустити.

Також портал Знай.ua писав, що Нікітюк приголомшила шанувальників образом без макіяжу.