Осінь на Новому буде максимально різною – модельно-красивою, зоряно-смішною, серіально-соціальною. Нові ведучі, нові учасники проектів, та що там, нові проекти! Презентували сезон теж по-новому – на прес-сніданку, де керівництво і перші обличчя каналу розповіли про те, що чекає на глядача.

"Знай.uа" також побував на цій зустрічі.

Ресторан на набережній Дніпра. Ранок. За столиком під пальмою нова ведуча "Ревізора" Юлія Панкова п'є каву з "ревізором краси" Оленою Філонова.

Юлія Панкова і Олена Філонова

На сусідньому дивані креативний продюсер "Топ-моделі по-українськи" Андрій Оленич регоче на пару з експертами проекту Володимиром Демчинським і Сергієм Нікітюком.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Володимир Демчинський

Тільки що вони фотографувалися з картонними фігурами Соні Плакидюк та Алли Костромічової. Прекрасна половина проекту не змогла приїхати, так що їх замінили ростові ляльки.

Катерина Ведмеденко і Сергій Нікітюк

Трохи далі – найгучніший столик. Це актори Improve Live Show – Рома Мещеряков, Володимир Шумко і Костя Трембовецький. Ці хлопці знають толк в гуморі і імпровізації.

Хоча актори серіалу "Будиночок на щастя" Віталіна Біблів, Костя Войтенко і Назар Задніпровський можуть скласти їм гідну конкуренцію. Вони шепочуться за сусіднім столиком.

Віталіна Біблів, Костя Войтенко і Назар Задніпровський

За лаштунками в цей час ховається MELOVIN – його присутність для людей у залі поки секрет.

Новий канал зібрав всіх своїх героїв на честь гучної презентації осіннього сезону 2019. Адже він буде просто бомба! Частково – серіальна бомба. І стартане в ефірі 26 серпня.

Олексій Гладушевський

"У новому сезоні у нас буде 16 проектів, сім з них – прем'єри. Це багато! – каже генеральний директор Нового каналу Олексій Гладушевський. – При цьому кілька проектів були придумані і розроблені каналом. Часто буває, що українському телебаченню роблять зауваження, мовляв, ми купуємо формати і не виробляємо нічого свого. В цьому сезоні ми довели протилежне. Подивимося, як це прийме глядач".

У цьому сезоні, за словами гендиректора, Новий канал попрацював з усіма топовими партнерами і студіями українського ринку: зі Студією "Квартал 95" зняли спільний проект Improve Live Show, ситком "Медфак" створювався у співпраці з "Дизель Шоу", серіал "Новенька" – з Film.ua, "Подорожники" – зі Star Media, а другий сезон хіта минуло року "Будиночок на щастя" з IQ Production.

Гендиректор Нового каналу

Але, звичайно, всі основні проекти Нового каналу виробляє Star Light Media Production.

Цікавинки сезону

Третій сезон "Топ-моделі по-українськи" прийшли представити керівник студії Вікторія Вишнякова, креативний продюсер Андрій Оленич, а також експерти проекту – модельний букер Сергій Нікітюк і новий член команди – дизайнер Володимир Демчинський.

Сергій Нікітюк, Андрій Оленич, Вікторія Вишнякова і Володимир Демчинський

Варто підкреслити, що третій сезон ТМПУ – виключно жіночий.

"Тема сезону – натхнення, і наші експерти в ньому шукають музу, – каже Андрій Оленич. – Жінки в різний час ставали музами для великих людей. Для наших дівчат це означає, що якщо полюбити себе та знайти в собі сили, можна стати музою для дизайнерів, з якими параметрами і якого б росту ти не була".

Нове "звання" – "Шалена зірка"

За словами директора Студії 1 Олени Антонової, два головних осінні хіти на Новому – це шоу "Шалена зірка" з Лесею Нікітюк та "Діти проти зірок", яке веде Сергій Притула. 29 серпня глядачі вперше побачать "Шалену зірку". За словами Лесі, це шоу, де можна швидко отримати звання Народного артиста. У сенсі – Шаленої зірки.

Шалена зірка

"У цьому проекті зірки і співають, і танцюють, – каже Олена. – У чотирьох конкурсах набирають бали і у фіналі перевтілюються у відомого артиста. В результаті голосування глядачів у залі і визначається переможець і володар звання "Шалена зірка".

Леся Нікітюк

Притула ладнає з дітьми

У жовтні стартує шоу "Діти проти зірок". Як зізналася Олена Антонова, цей проект був складним у виробництві і реалізації, але дуже цікавим за концепцією.

Діти проти зірок

"В одному з спецвипусків "СуперІнтуїції" з Сергієм Притулою були дуже талановиті дітки, – згадує історію створення проекту Антонова. – Ми побачили, що у нього нереальний коннект з цими дітьми. Він феноменально спілкується з ними, звертається до них на "ви", так їх надихає, що малюки розкриваються. Дуже радісно усвідомлювати, що в нашій країні є величезна кількість талановитих дітей".

Діти проти зірок

Так і утворився проект, в якому діти від 7 до 11 років кидають виклик знаменитостям, кожен "бореться" з якоюсь зіркою в своєму таланті.

Педан кайфував на зйомках

В момент, коли модератор прес-сніданку, директор департаменту маркетингу Нового каналу Ольга Балабан оголошувала проект "Екси", в зал буквально влетів Олександр Педан. І тут же опинився на сцені. Разом з креативним продюсером Лорою Мальцевою він представив і новинки реаліті, і свою співведучу, психолога Наталю Єжову. У другому сезоні проекту будуть брати участь не просто "колишні", а пари, які прожили у шлюбі і навіть мають спільних дітей.

Олександр Педан і Лора Мальцева

"Справді класний проект! За 10 років на Новому каналі було все: я працював в полях, знімався в студійних проектах, – зізнається ведучий. – На "Ексах" мені було комфортно, кайфово і цікаво".

За словами Олександра, у реаліті дуже багато життєвої правди, відвертих розмов і драматичних ситуацій.

Олександр Педан

"Відносини – це робота, – пояснює Педан. – У них завжди бувають важкі моменти. Проект "Екси" саме про це".

3 000 зіпсованих рукавичок

У жовтні на екрани Нового вийде 10-й, ювілейний сезон проекту "Ревізор" з новою ведучою Юлією Панковою. Як зізналася на сцені директор Студії Катерина Ведмеденко, їм було дуже страшно, але тепер, після всього пережитого, вони можуть твердо сказати – це їхній проект! А Юлія Панкова – безстрашна ведуча.

Ревізор Юлія Панкова

"Ми дійсно перевірили 60 локацій, було зіпсовано більше ніж 3 000 рукавичок, – розповіла Юлія. – Я вперше за 10 років побачила таргана! Адже мама мені казала, що їх вже давно немає (сміється). У минулому я кухар, і мені було дуже цікаво працювати над цим проектом. Ми з командою зробили все можливе, щоб глядачеві було цікаво".

Олена Філонова

Новинкою може похвалитися і б'юті-ревізор Олена Філонова. Тепер у неї з'явилася особиста табличка ревізора краси. Вона давно про неї мріяла.

Серіали на Новому

І вперше на Новому – три місяці крутих серіалів! П'ять проектів, які були створені спеціально для каналу, будуть йти в ефірі один за одним. З 26 серпня до 26 грудня. Від ситкому про студентів-медиків "Медфак" до детективної мелодрами "Новенька". Шанувальників "Будиночка на щастя" чекає продовження. І Костя Войтенко разом із Віталіною Біблів і Назаром Задніпровським пообіцяли, що всім буде так само весело, як їм було на майданчику.

"Ми зараз дивилися відео і згадували, як нам було смішно на зйомках, – зізнається Костя Войтенко. – Для мене найбільший показник, коли ти в кадрі, і не можеш зупиниться від сміху. І бачиш, як сміються твої колеги".

Костя Войтенко

Сильне враження на присутніх журналістів справив трейлер молодіжного трилера "Перші ластівки". І творець серіалу Женя Тунік запевнив, що глядачів чекає відкриття нових зірок, тому що їм вдалося знайти чудових молодих акторів.

А кульмінацією презентації серіалів каналу став виступ співака, учасника "Євробачення" MELOVIN'а.

MELOVIN

Він представив саундтрек до молодіжної мелодрами "Новенька", пісню "На хайпі". На сцені до нього приєднався виконавець головної чоловічої ролі, якому Мел віддав свій "співаючий" голос в серіалі, Єгор Козлов.

"Приємно починати цей ранок з вами, – посміхаючись, зауважив MELOVIN. – Звідси чудовий вид на Дніпро!"

Цей драйвовий виступ і став "вишенькою на торті" презентації осіннього сезону Нового каналу в ресторані Queen.

Прес-сніданок

Сезон буде яскравим і насиченим. Чекаємо осінь і вмикаємо Новий! З 26 серпня стартують "Топ-модель по-українськи", "Вар'яти-шоу", "Хто зверху?", Improve Live Show, а також два нових проектів: серіал "Медфак" і шоу "Шалена зірка" з Лесею Нікітюк.

Нагадаємо, раніше "Знай.uа" побував за лаштунками “Вар’яти-шоу” і поспілкувався з Віталієм Тильним про 4 сезон гумор-шоу.

Також повідомлялося, що Сергій Притула розповів про роль своєї дружини Катерини в його житті.

Крім цього, Притула зізнався, про що домовився з дружиною ще в самому початку спільного життя.