Відомий український гуморист, член політичної партії "Голос" Сергій Притула часто в мережах провокує критику і бореться з хейтерами. Однак трапляються і надто милі речі в житті шоумена. Так, в останньому пості на сторінці в Facebook він розповів про роль своєї дружини Катерини в його житті і зізнався, що тішиться, коли вона є його босом.

Сергій Притула
Сергій Притула

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Телеведучий поділився тим, що затишний вечір в його розумінні полягає в тому, щоб просто займатися зі своєю дружиною клопотами.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ось він, мій затишний вечір! Я, Катруся і клопоти! Це велике щастя, коли можна пару годин помовчати один з одним і, в ту ж мить, мати повне взаєморозуміння! Дуже кумедно, коли твоя дружина є твоїм тимчасовим босом! Коли вона має оптимізувати затрати на виробництво проекту для каналу, а чоловік, навпаки, вибиває кошти на продукт! І вона завжди знаходить золоту середину! Бо і я щасливий і Новий канал (вже четвертий рік поспіль) не сумнівається у її відданості! Дякую за компот, зернятко! Люблю тебе, намистинко! " - трепетно поділився Сергій.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У коментарях до публікації стали відзначатися фоловери Притули:

"Дуже приємно, коли людина по-справжньому любить і цінує свою сім'ю, і так ніжно у цьому зізнається! Сергій, Ви у всьому справжній!", "Сергію, Ви настільки позитивний, крутий. Інакше і бути не може!" "Сімейна ідилія. Велике щастя, коли можна побути з коханою людиною мовчки, без слів", "Все добре .. Але така борода старить Сергія Притулу ... будь Ласка, помолодейте", "Чоловіки, вчіться, як треба називати своїх коханих! У вас вистачає фантазії тільки на: киця і зая"

Нагадаємо, Притула розчулив мережа ніжним фото з малесенькою донечкою.

Як повідомляв Знай. ua, Притула з "Голосу" повернувся до допомоги військовим, українці в захваті.

Також Знай. ua писав, що Притула показав рідкісне фото донечки.