Ведучий Нового каналу, шоумен Сергій Притула зізнався, що його зупинити, коли він увійшов у раж, може тільки обіцянку, яку він дав улюбленій дружині Катерині. Відповідне одкровення прозвучало в рамках інтерв'ю Маші Єфросиніної на YouTube-проекті "Іспит на відвертість".

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергій і його дружина Катерина разом, як законні чоловік і дружина вже 4 роки. Разом їм вдалося пройти і нескінченні гастролі і навіть запуск телеверсії "Вар’яті-шоу". Однак не дивлячись на участь у багатьох проектах і тотальну зайнятість, шоумен не забуває дивувати і радувати свою дружину.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Колись Катрусі в одному готелі сподобалась картина. Вона сказала: "Яка класна смішна картина" – і все, ми пішли далі. Потім я поїхав до Львова, знайшов автора цієї картини, і він намалював мені її. Минула пара місяців, і вісь ця картина вже в Києві. Була справжня спецоперація, я на ничку заносив її до хати. Катя питала: "А це що?" А я: "Це ікону передали". І вісь вона поїхала на роботу, я лишився вдома, походивши по квартирі, знайшов місце, де картина б найкраще пасувала, поставивши. Настав вечір, ми з’їхались додому, я сів на диван і чекаю, думаю: зараз вона побачить, розчулиться, заплаче, мабуть. Бо ж пара місяців минула, а я бачив, як та картина їй сподобалась. І вісь приходити моя жіночка з роботи: ходити по квартирі, щось балакає. А картина стоїть, як бик, посеред хати. Я не знаю, як на неї не напоротися, а вона її вперто не бачить! Я розгнівався, думаю: шо ти! Але, врешті решт, хвилин через 40 побачила.", - розповів Притула.

Крім того, Притула розповів, про що домовилася пара ще в самому початку спільного життя. Саме цей нюанс і став одним з головних правил їх сімейного життя.

"Коли ми тільки почали жити з Катєю, і на горизонті засяяла зірка сім’ї, ми з нею домовились про одну штуку, – каже Сергій Притула. – Вона сказала: "Життя буває всяке-різне, але я би дуже хотіла, щоб ми жили з тобою так, щоб мене не шкодували". Це була сильна незрима істина. І я намагаюся жити й поводитися саме так", - розповів він.

Нагадаємо, Притула розчулив мережа ніжним фото з малесенькою донечкою.

Як повідомляв Знай. ua, Притула з "Голосу" повернувся до допомоги військовим, українці в захваті.

Також Знай. ua писав, що Притула показав рідкісне фото донечки.