На каналі СТБ стартує кулінарне шоу "Звана вечеря", в якому яскраві і епатажні герої будуть ходити один до одного в гості, пробувати коронні страви та оцінювати гостинність суперників, щоб за підсумком визначити переможця.

Прем'єра програми відбудеться в суботу, 25 липня о 19:00. Напередодні першого випуску ведуча програми "Вікна-новини" і ток-шоу "Таємниці ДНК" Тетяна Висоцька поділилася рецептом свого улюбленого блюда.

Тетяна зізнається, що їй складно вибрати одне блюдо-фаворит . Але, за словами ведучої, це точно має бути щось з духовки - наприклад, буженина або запечена картопля з відбивними.

Рецептом останнього Тетяна Висоцька поділилася з гладчами.

"Моя мама називає цю страву "Дипломат". Видно, в Союзі такі назви додавали ваги", - посміхаючись, говорять Тетяна.

Популярні новини зараз

"Холостяка" Заливака запідозрили в пластиці, Анна Богдан поруч не врятувала: "Вставив імплант?"

Олександр Пономарьов різко змінив стиль: "У магазині дивилися на мене як на прибульця"

Була з Андрієм Данилком задовго до Інни Білоконь: куди зникла та як змінилася Геля з "СВ-шоу"

Двоє копів усамітнилися в туалеті, думаючи, що їх не бачать: попу жінки у формі не витримав умивальник

Показати ще

Спосіб приготування

Відбити свинину або курятину, поперчити, посолити, скропити лимоном.

На змащене деко викласти цибулю кружечками, зверху м'ясо, а на нього - тонкими кружечками нарізану картоплю. Розкласти в формі віяла, щоб закрити все деко.

Перчимо-солимо, трохи змащуємо майонезом, відправляємо в духовку на 30-40 хвилин.

За 15 хвилин до вимкнення натерти сир для рум'яної скоринки.

Аромат буде стояти запаморочливий, гарантує Тетяна. І без добавки теж не обійдеться!

У прийомі гостей вжливі деталі, вважає ведуча.

"Гості у нас бувають нечасто, а от сімейні вечері регулярно. Без їжі немає вечері, а без атмосфери їжа не смачна. Думаю, обрати насправді важко, та і не треба, краще поєднати і посилити ефект. В усякому разі, важливі деталі – як в їжі, так і в прийомі", - ділиться Тетяна.