Торт "Рафаелло" точно сподобається тим, хто любить ці цукерки. Його ніжний кокосовий смак ідеально підходить для того, щоб виразити слова кохання. Прекрасно, що його зовсім не складно приготувати на домашній кухні.

Читайте Знай в Google News!

Рецепт торта пропонує Instagram-акаунт cooks.story.

Для цього вам знадобляться:

● 2 яйця

Популярні новини зараз

Співачка Мята видала правду про Тіну Кароль, підробляла на задвірках: "Твоя кар'єра триває менше"

Зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська похвалилася сімейним щастям в обіймах доньки і Ектора Хіменеса-Браво: "Вже подружжя"

Відкинутий Златою Огнєвіч Максим Тарапата знайшов розраду в обіймах кучерявої красуні :"Я балдію"

33-річний шеф-кухар забив татуюваннями майже все тіло за 2 мільйони гривень: "Найболючіше в попі"

Показати ще

● 1 стакан цукру

● 200 гр сиру

● 1 ч.л. соди,

● ½ ч.л. солі,

● 1 склянка борошна

Торт Рафаелло, фото з соцмереж
Торт Рафаелло, фото з соцмереж

Приготування:

♦ 2 яйця і 1 склянку цукру збити, додати 200 гр сиру, додати 1 ч.л. соди, ½ ч.л. солі, 1 склянка борошна, збити, додати 2-гу склянка борошна, перемішати ложкою. Розділіть тісто на 8 грудочок, поставити на 1 годину в холодильник.

♦ Крем: 2 яйця, 1 склянка цукру змішати, додати 1,5 ст.л. борошна, 400-500 мл. молока, все збити, поставити на вогонь.

♦ Помішуючи, довести до кипіння, відразу зняти з вогню, додати 200 гр. вершкового масла, перемішати. Коржики випікати кілька хвилин.

♦ Поки коржі ще теплі, змастити їх кремом. Посипати кокосовою стружкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, баклажани в новій іпостасі - рецепт теплого салату, який замінить гарнір на вашому столі.

Як повідомляв "Знай.ua", лечо з кабачками і перцем - ідеальний гарнір до м'яса і самостійна закуска.

Також Знай.ua писав, Шоколадно-кокосова панна-котта - як приготувати італійський десерт вдома і здивувати гостей.