Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів. Проте ранні кабачки відкриють всю красу та смак цієї
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом запіканки з кабачків і сиру ділиться "Simple Food".
Інгредієнти:
Еллерт в битовусі виявився повним лінивцем, у Мішиної здали нерви: "Нічого не робить"
Смертельно щасливий: "труп" ожив на столі у патологоанатома за секунду до розтину
Ольга Сумська розкрила секрет сімейного щастя з Борисюком: "Вип'ємо?"
Хвору Лілію Ребрик посадили під замок: "Весну зіпсовано..."
- кабачки 500 г.
- сир 250 г.
- твердий сир (або моцарела) 50 г.
- молоко або кефір 30-50 мл.
- яйця 2 шт.
- часник 3-4 зубчики
- сіль 2 щіпки
- перець чорний мелений за смаком
Приготування:
Сир краще брати кремової, однорідної консистенції. У сир додайте молоко або кефір, яйця, дрібно нарізаний часник, сіль і перець за смаком. Додайте сушений орегано або інші трави. Тепер добре перемішуємо сир. Суміш повинна вийти однорідною. Якщо ви будете використовувати зернистий сир, тоді краще використовувати блендер.
Кабачки помийте, щоб нарізати кружальцями. Молоденькі кабачки можна не чистити. Цибулину нарізати півкільцями. Сир натерти на дрібній тертці. Тепер можна збирати запіканку.
У жароміцну форму викладаємо шар кабачків так, щоб не залишалося вільного місця. Тепер виливаємо заливку і розподіляємо за формою, щоб заповнити порожнечі між кабачками. Далі повторюємо те ж саме — викладаємо шар кабачків, виливаємо заливку і розподіляємо. Кількість шарів залежить від висоти і розміру форми. На верхній шар викладаємо цибулю, нарізану півкільцями і зверху щедро посипаємо сиром.
Час запікання у духовці - 40-50 хвилин при температурі 175-180 градусів. Запіканка з кабачків і сиру подається трохи остиглою, тому трохи охолодіть її, тоді наріжте на порції і подавайте на сніданок, обід або вечерю.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,