Ведуча Нового каналу і програми" Ревізор " Юлія Панкова розповіла, як приготувати цукерки-трюфелі. І для цього знадобиться всього 3 інгредієнта.

Читайте Знай в Google News!

"Думаю, ідеальний десерт, - каже дівчина. - Вишукані цукерки з тонким і ніжним шоколадним смаком. Уммм, справжня насолода. До речі, рецепт приготування дуже простий".

Інгредієнт:

160 мл. - 33% вершків

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

340 г-70% чорного шоколаду

50 г – какао-порошку

Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу
Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу

Приготування:

1. Плитку шоколаду дрібно наріжте.

2. Вершки налийте в сотейник і розігрійте до 65-ти градусів.

3. У вершки додайте шоколад. Помішуйте, поки шоколад повністю розтане. Ви можете скористатися віночком, щоб позбутися від грудочок.

4. Накрийте масу харчовою плівкою і поставте на годину в холодильник.

5. Охолоджену масу зачерпніть столовою ложкою і руками скачайте кульки.

6.Обваляйте кульки в какао.

"цукерки готові, - каже Юля. - Відчуйте всі нотки шоколаду!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.

Також Знай. ua писав про секрети угорського бограча, який зміцнює імунітет.