Народні депутати Верховної Ради від фракції "Слуга народу" випустили власні однойменні цукерки. Цей подарунок вони зробили до річниці існування партії.

Журналістці "Радіо Свобода" вдалося дізнатися, що цукерки виготовляють в Рівненській області.

Самі депутати пояснили, що спробувати унікальні цукерки зможуть не тільки слуги народу, але й журналісти.

Вони підкреслили, що "не вживають продукцію компанії Roshen, тому що це хімія", і саме тому вирішили зробити цукерки "для власного споживання та для журналістів".

На упаковці цукерок написав гасло партії Зеленського про об'єднання України.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Не важливо, з сходу ти, чи з заходу, якого в тебе кольору шкіра або якою мовою ти розмовляєш. Ми разом, ми - українці. Змінимо Україну разом!" - написано на упаковці зе-цукерок.

Раніше повідомлялося, що ресторан "Велюр", який вже знає вся Україна, що належить нардепу від "Слуги народу" Миколі Тищенко, приймав гостей у "нічну зміну".

Так, на сторінці ресторану в Instagram в ніч з неділі 12 липня на понеділок 13 липня близько опівночі було викладено фото в сторіс, де повідомляється про готовність прийняти клієнтів до 6 ранку.

Однак, інформації про те, працював "Велюр" в нічний час, немає. Варто нагадати нашим читачам, що Кабінет міністрів України обмежив роботу кафе і ресторанів з 23:00 до 07:00. Виходячи з цієї постанови, "Велюр" не мав права працювати в нічний час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ресторан "Велюр" Миколи Тищенко знову оскандалився на всю країну.

Як повідомляв Знай. ua, уряд Зеленського прийняв закон про казино, кому загрожують мільйонні штрафи і позбавлення волі.

Також Знай. ua писав, що скандальний "слуга" Тищенко відмовився пояснювати, чому його Велюр продовжує порушувати карантин.