Солянка - це перша страва з насиченим м'ясним смаком. Для найпростішої версії домашньої солянки можна взяти м'ясний або курячий бульйон, копчену свинячу груднину, чорні або зелені оливки без кісточок, віденські сосиски, солоні огірки і каперси. Як фінальний штрих - сік одного лимона і свіжу зелень петрушки. Пропорції - в залежності від бажаної густоти і кислоти.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • м'ясо на кістці
  • цибуля
  • морква
  • солоні огірки
  • томатна паста
  • сосиски
  • ковбаса сервелат
  • капуста
  • оливки
  • картопля
  • лавровий лист
  • перець горошком
  • часник
  • зелень

Солянка, скріншот: YouTube
Солянка, скріншот: YouTube

Солянка, скріншот: YouTube
Солянка, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Донька Тоні Матвієнко пішла стопами мами: за це її покохав Мірзоян

"Більше нічого показати": "Холостяк" Заливако розсунув ноги біля Анни Богдан

"Антитіла" дістали скелети з шафи Тараса Тополі: Alyosha не зізнавалася

Красуня Боржемська в спокусливій позі змусила Узелкова кусати лікті: жінка-кішка

Показати ще

Приготування:

Варимо бульйон з м'яса на кістці, можна взяти лопатку. У бульйон додати також пів цибулини і половинку моркви. За цей час зробити засмажку з моркви, цибулі кубиком та солоних огірків. Смажимо протягом 7 хв і додаємо томатну пасту, потім ще 7 хв і вимикаємо.

Сосиски нарізати кружечком, сервелат порізати соломкою. Все це швидко на великому вогні обсмажити трохи, близько 5 хв. М'ясо виймаємо і нарізаємо кубиком. У бульйон закидаємо трохи капусти та засмажку.

Оливки нарізати кружечком, додати у страву. А також влити туди 1 стакан розсолу від огірків і розсіл від оливок. Додати нарізану кубиками картоплю, а також лавровий лист і перець горошком. Варити ще протягом 10 хв і в кінці додати засмажку з сосисок і сервелату. Потім - нарізане м'ясо.

Наприкінці видавити 2 зубчики часнику і посипати зеленню. Прибрати з плити і дати солянці настоятися.

Солянка, скріншот: YouTube
Солянка, скріншот: YouTube

View this post on Instagram

Соляночка! Варим бульон из мяса на кости, я беру лопатку. Бульон варю с половинкой луковицы и половинкой моркови. В это время ,когда бульон варится я делаю зажарку из морковь+лук+кубиком солёные огурцы. Жарим мин 7 и добавляем томат. пасту, ещё мин 7 и выключаем. Сосиски нарезать кружочком, сервелат порезать соломкой. Всё это быстро на большом огне обжарить немного, мин 5 Мясо вынимаем и нарезаем, я нарезаю кубиком. В бульон закидываем капусту, Да, именно капусту!) Мне так больше нравится, но её я ложу немного, зажарку из лука и моркови+сол.огурец. Маслины я режу кружочком и тут же кидаю + 1 стакан рассола от огурцов+рассол от маслин(всё вместе в одном стакане) И картошку - нарезаю круп.кубиком Лавровый лист, перец горошком. Варить мин 10 и в конце добавить обжарку из сосисок с сервелатом. Ну и мяско нарезаное. Выдавливаю чеснок 2 зубчика и посыпаю зеленью. Убираем с плиты, даём настояться. Приятного аппетита! Готовьте с удовольствием,радуйте свою семью!!! #мясо #шашлык #еда #рыба #сало #пицца #вкусно #пельмени #гриль #ужин #салаты #блюдо #холодец

A post shared by домашние рецепты (@home.recept) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби