Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.

Читайте Знай в Google News!

"Насолоджуйтесь, адже страва така легка, а на смак - неперевершена! Трохи магії на Вашій кухні.", - написав Ектор.

Ожиновий флан з шоколадним бісквітом, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
Ожиновий флан з шоколадним бісквітом, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Для флану:

Популярні новини зараз

Двоє копів усамітнилися в туалеті, думаючи, що їх не бачать: попу жінки у формі не витримав умивальник

У Польщі знайшли загиблого українця, який висів на дорожньому знаку: не витримав проблем з грошима і дружиною

Зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська похвалилася сімейним щастям в обіймах доньки і Ектора Хіменеса-Браво: "Вже подружжя"

Співробітники "Нової пошти" не втримали свої залізяку і розгромили BMW українця: "Операція, лікування..."

Показати ще
  • 350 мл (половина молока 3.2%, половина вершків 30%);
  • 120 мл згущеного молока;
  • 2 ст.л. ванілі;
  • 3 яйця;
  • 150 г крем-сиру;
  • 150 г ожини.

Для бісквіту:

  • 110 г вершкового масла;
  • 200 г цукру;
  • 1 яйце;
  • 1 ч.л. розпушувача;
  • 1 ч.л. соди;
  • 160 г борошна;
  • 35 г темного какао;
  • 1 стакан 3.2% молока з 10 краплями лимонного соку (або сироватка).

Додатково:

  • 320 вареного згущеного молока;
  • форма для торта;
  • вершкове масло для змащування форми.

Ожиновий флан з шоколадним бісквітом, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
Ожиновий флан з шоколадним бісквітом, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Приготування:

Розігрійте духовку до 175C. Змішайте всі інгредієнти для флану. Змішайте всі інгредієнти для бісквіту до однорідної маси. Змастіть форму вершковим маслом, на дно вилийте варене згущене молоко. Вилийте суміш для бісквіту.

Потім вилийте суміш для флану. Виливати потрібно саме у такому порядку - вони під час випікання поміняються місцями! У цьому фокус, додає Ектор. Закрийте фольгою і випікайте протягом 1 години. Дайте повністю охолонути при кімнатній температурі, переверніть і обережно вийміть.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби