Для того щоб приготувати клубний бутерброд за 5 хвилин, знадобляться 12 шматочків хліба, майонез, кетчуп. Також 150 грам курячого філе, 50 гр соєвого соусу і сиру. Крім цього, 20 грам листя салату, по одному помідору і огірку, і 30 грам копченого м'яса.

Читайте Знай в Google News!

Процес приготування вкрай простий. На хліб зверху необхідно намазати майонез, а зверху покласти лист салату і сир. Окремо необхідно тонко нарізати курку, промаринувати її в соєвому соусі і потім обсмажити.

Готове м'ясо викладається на сендвіч, а далі шарами необхідно покласти кілька скибочок помідора і огірка, змастити кетчупом і накрити зверху ще одним шматком хліба. В результаті виходить 6 бутербродів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Їх слід відправити на деку в духовку. При температурі 200 С° готуються клубні сендвічі протягом п'яти хвилин. Їх найзручніше розділити на половинки або чверті і скріпити два шматки хліба коктейльними паличками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ці салати допоможуть скинути зайву вагу: прості і корисні рецепти на кожен день. Головне завдання салатів при спробах скинути вагу — забезпечити організм поживними речовинами, не споживаючи зайвих калорій.

Як повідомляв "Знай.ua", рецепт насиченої піци "Чотири сиру": пікантний і пряний смак для любителів Італії.

Знай.ua писав, пиріг "Маня Морковкіна" - ніжний десерт з манки і моркви, корисно і дітям, і дорослим. Готується легко і просто, а на вигляд і смак просто неперевершений.