Швидкий рулет на згущеному молоці можна приготувати як з варенням, так і з сирною начинкою. З варенням він виходить більш просякнутий. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 20-22 шматочків чудового десерту.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • згущене молоко - 1 банка;
  • яйце куряче - 2 шт.; ᅠ
  • сіль - щіпка;
  • сода - 1/2 ч. л;
  • лимон - для погашення соди;
  • борошно - 1 ст;
  • соняшникова олія - для змащення; ᅠ
  • сирна маса з курагою для начинки - 200-300 г. ᅠ

Бісквітний рулет, фото: кадр з відео
Бісквітний рулет, фото: кадр з відео

Приготування:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У глибоку миску налити згущене молоко, додати яйця, все збити. З половинки лимона видавити сік і погасити ним соду, виливши отриману рідину в миску. Додати дрібку солі, і поступово всипати борошно. Перемішати все до отримання рідкого тіста однорідної консистенції. ᅠ

Готове тісто вилити на застелене і змащене соняшниковою олією деко, допомагаючи йому рівномірно розтектися. Поставити деко в розігріту духовку до 150 С на 20-25 хвилин. Коли тісто злегка піднялося і підрум'янилося, дістати його з духовки і змастити сирною масою з курагою, яку можна купити в магазині або приготувати власноруч.

Акуратно згорнути тісто рулетом, намагаючись не допускати появи тріщин з боків. Згорнутий рулетик розрізати на порційні шматочки і викласти на тарілку.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин. У сезон кабачків ця страва, чи не найкраще рішення. Суп виходить легкий та з цікавим смаком. Варена кабачкова локшина приємно здивує.

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні