Голубці - непроста страва, яка потребує часу і деякої витримки, але їхній смак зазвичай повністю компенсує всю затратність процесу приготування. Проте що робити, якщо немає часу крутити голубці, а покуштувати їх дуже хочеться? Приготувати ліниві голубці - відповімо ми. Цей рецепт не містить рис, замість нього тут булгур, але ви сміливо можете користуватися рисом.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 500 г м'ясного фаршу
  • 300 г капусти білокачанної
  • 80 г булгура
  • 2 морквини
  • яйце
  • 2 цибулини
  • 150 мл перетертих томтаів (або ж 1,5 ст ложки томатної пасти)
  • 2 зубчика часнику
  • олія
  • 1 ст.л. борошна

Популярні новини зараз

"Це Різдво потрясе світ": чоловік стверджує, що прийшов з 2485 року, і попередив людство

Коли в Україні з'являться платні дороги та як це працює у Польщі: "150 грн за 60 км"

"Було нудно": жінка встановила дивний рекорд, переспавши з 919 чоловіками за 7.5 годин

У лісі під Львовом оселився безхатько, боляче дивитися: "Дружина померла, доньки вигнали"

Показати ще

Хід приготування:

Овочі миємо, кришимо. Половину отриманого додайте у фарш, туди яйце, відварений булгур. Суміш солимо і перчимо, ретельно перемішуємо.

Ті овочі, які залишилися, пасеруємо на глибокій сковороді з невеликою кількістю олії.

З фаршу сформуйте котлетки.

Для соусу змішайте томатну пасту з 200 мл води, додайте борошна, солі і перцю, часнику. Трішки проваріть.

Сформовані котлети викладіть на сковороду, залийте соусом.

Тушкуйте під кришкою близько 30 хвилин на невеликому вогні.

Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ваші рідні не зможуть відірватися від цієї смакоти: швидкий рецепт закуски з баклажанів.

Як повідомляв портал Знай.ua, заготовки помідорів на зиму без консервації, для борщу, салатів і соусів.

Також Знай.ua писав про рецепт золотистої перловки з овочами