Картопля по-селянськи виходить неймовірно смачна. І на відміну від аналогічної страви у закладах громадського харчування, не містить жодних непотрібних добавок і барвників.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом смачної картоплі по-селянськи поділився сайт "Смачні рецепти".

Інгредієнти:

  • Картопля (бажано молода) - на свій смак
  • Сіль - на свій смак
  • Спеції - карі, орегано, перець - на свій смак

Картопля по-селянськи, фото: кадр з відео
Картопля по-селянськи, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рецепт приготування:

Оскільки картопля буде запікатися разом зі шкіркою, щоб вийшла апетитна скоринка, необхідно дуже ретельно її помити. Опісля розрізати картоплю на 4 частини.

Змішайте сіль і спеції, додайте до них соняшникову олію. Все ретельно перемішайте. Занурте в отриману суміш кожен шматочок картоплі. Викладіть шматочки картоплі в спеціях на деко, змащене маслом. Запікати потрібно в розігрітій до 180°C духовці протягом 20 хвилин.

Потім збільшіть температуру до 200-220 °C і тримайте картоплю в духовці ще 20 хвилин. Картопля по-селянськи готова - її можна подавати до столу.

Картопля по-селянськи, фото: кадр з відео
Картопля по-селянськи, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь