У наш час стежити за фігурою — не просто модний тренд, але і запорука здоров'я! Тому важливість правильного харчування важко переоцінити. Сучасні рецепти змогли давним-давно залишити позаду застарілий стереотип, що дієтичне харчування має бути прісним і несмачним! З найпростіших і корисних продуктів можна приготувати таку смакоту, що пальчики оближеш! Ну а потім-сміливо на тренування. Правильний сніданок дасть достатньо енергії і ніяких докорів сумління.

Одним з таких рецептів ми з вами і поділимося сьогодні. Будемо готувати сирно-манну запіканку з бананом. Для цього нам знадобляться наступні інгредієнти:

-160 гр сиру

-1 яйце

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

-15 гр манки

-50 гр банана

- розпушувач (~1 ч. л)⠀

Готувати:

1) занурювальним блендером змішуємо все, крім розпушувача і даємо масі постояти близько 5 хвилин (для того, щоб манка набухла)

2) додаємо розпушувач, перемішуємо

3) переливаємо масу в форму і ставимо в мікрохвильовку на 4-5 хвилин (якщо бачите, що середина сирувата - поставте ще на 30 сек)

Готово!

Можна їсти відразу, а можна поставити на ніч в холодильник — так консистенція стане більш щільною, і блюдо буде схоже на чізкейк.

Раніше портал Знай.ІА написав простий рецепт головної закуски на столі: засолювання оселедця з овочами в банку.

Також портал Знай.ІА писав про смачний суп "Затирка" з куркою: простота і кайф сільської кухні на вашому столі.

Також портал Знай.ІА писав про те, що корисно знати, і смачно їсти: 8 поживних властивостей хурми, про які ти навіть не здогадуєшся.