Зі звичайнісіньких плавлених сирків можна приготувати смачну, ніжну і ситну страву, яке відмінно підходить для ранкового прийому їжі. Готується вона швидко і просто.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом оладок з плавленого сирка поділився сайт "Жемчужинка"

Інгредієнти:

  • 2 плавлених сирки;
  • 30 г зелені;
  • 5 ст. ложок борошна;
  • 4 ст. ложки кефіру;
  • 1 яйце;
  • 0,5 чайн. ложки соди або пекарського порошку;
  • 30 мл олії рослинного походження.

Оладки з плавлених сирків, фото: кадр з відео
Оладки з плавлених сирків, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оладки з плавлених сирків, фото: кадр з відео
Оладки з плавлених сирків, фото: кадр з відео

Оладки з плавлених сирків, фото: кадр з відео
Оладки з плавлених сирків, фото: кадр з відео

Приготування:

Сирки необхідно натерти і перекласти в миску. Зелень дрібно порубати. Вона може бути будь-яка, прекрасно підійде петрушка і кріп. Всипати зелень до сирків.

Вбити яйце, влити кефір, всипати пекарський порошок і борошно. Кефір можна замінити сметаною. Добре перемішати, щоб вийшла однорідна густа маса.

На розігріту сковорідку налити олію, викласти столовою ложкою порційно масу. Обсмажити на вогні слабо-середньої інтенсивності по кілька хвилин з одного й іншого боку до золотистого кольору.

Виходить дуже смачно, ніжно і ситно. А виглядають такі оладки дуже апетитно.

Оладки з плавлених сирків, фото: кадр з відео
Оладки з плавлених сирків, фото: кадр з відео

Оладки з плавлених сирків, фото: кадр з відео
Оладки з плавлених сирків, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь