Морква є дуже корисним коренеплодом, в якому міститься велика кількість необхідних речовин. Щоб діти не відмовлялися від неї, пропонуємо приготувати для них яскравий рулет з моркви.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом рулету з моркви поділився сайт "Жемчужинка".

Інгредієнти:

  • 4-6 великих морквин;
  • 2 яйця;
  • 3 ст. ложки борошна;
  • 300 г сиру;
  • 1 пучок петрушки;
  • Сіль на смак.

Морквяний рулет, фото: кадр з відео
Морквяний рулет, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Пономарьов звів Винника з іншою співачкою: "Олександр, спасибі"

Квітуча Кароль і батько Балан: сімейний кадр Тіни і Дана з дитиною потрапив в мережу

15-річна донька Полякової вперше знялася напівоголеною: прикрила груди стрічкою

Помер зірка серіалів і кіно, серце не витримало

Показати ще

Морквяний рулет, фото: кадр з відео
Морквяний рулет, фото: кадр з відео

Морквяний рулет, фото: кадр з відео
Морквяний рулет, фото: кадр з відео

Приготування:

Очистіть моркву і крупно натріть. Перекладіть в миску, всипте 1 ч. л. солі і нехай постоїть 10 хвилин, щоб виділився сік. Відіжміть сік, вбийте яйця і всипте борошно. Перемішайте добре.

Візьміть деко, покладіть в нього пекарський папір і покрийте рослинною олією. Викладіть морквяну масу і розподіліть по всій поверхні так, щоб вийшов рівний шар. Помістіть в духовку на 20 хвилин при температурі запікання 180º. Якщо у вас немає режиму конвекції, то на режимах верх і низ запікайте близько 25 хвилин.

Для начинки змішайте твердий або м'який сир з дрібно посіченою петрушкою. Остиглий морквяний корж покрийте сирною начинкою і загорніть в рулет. Поставте ще раз в духовку на 15 хвилин, а температуру зменште до 170º.

Морквяний рулет, фото: кадр з відео
Морквяний рулет, фото: кадр з відео

Морквяний рулет, фото: кадр з відео
Морквяний рулет, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь