Напевне, кожному в дитинстві мами і бабусі готували печиво "Горішки зі згущеним молоком". Тоді весь будинок наповнювався затишним солодким ароматом.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Як приготувати улюблений смаколик з дитинства розповів сайт "
Інгредієнти:
- 100 г цукру
- 400 г пшеничного борошна
- 2 курячих яйця
- 200 г вершкового масла
- 1 чайна ложка соди, погашена 2 чайними ложками оцту
- щіпка солі
- варене згущене молоко
Донька Ніни Матвієнко Тоня показала маму, що втекла з України: в теплі і виглядає щасливою
Леся Нікітюк показала волосся на інтимному місці та зізналася в найсміливіших бажаннях
Львівських лікарів звинувачують у загибелі 17-річної вагітної пацієнтки: "Кинули вмирати"
Гола українська Кардашьян засвітила більше, ніж зазвичай: "Коли ж ти навчишся"
Приготування:
Масло розтопити у мікрохвильовці або на водяній бані. З'єднуємо курячі яйця з цукром і сіллю і збиваємо їх. Соду гасимо оцтом і додаємо до яєчної маси. Вливаємо розтоплене масло. Тепер просіваємо борошно і все перемішуємо руками.
Потім потрібно наліпити маленькі кульки, які підходять за розміром для спеціальної горішниці. Ставимо горішницю на вогонь, поміщаємо кульки з тіста і чекаємо до готовності. Після цього намазуємо кожен горішок всередині вареним згущеним молоком і з'єднуємо.
Для того, щоб горішки вийшли ще ніжнішими на смак, обрізані нерівні краї горіхових половинок потрібно подрібнити в крихту і додати в начинку.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,