Відомий український кулінар, а також Експерт в розважальному українському шоу "Майстер-Шеф" Володимир Ярославський поділився новим рецептом з шанувальниками. Зовсім скоро настане моторошне свято - Хеллоуїн, тому рецепт пов'язаний з гарбузом.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно ділиться з шанувальниками і колегами новими рецептами. В основному це те, що можна приготувати в домашніх умовах дуже швидко, і з чим впорається кожен.

Цього разу чоловік поділився рецептом сирної запіканки з гарбузом. Це тепла і сезонна страва, яка багатьом припаде до смаку. Для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти.

  • 350г домашнього сиру(сир);
  • 90 г цукру;
  • 35 г манної крупи;
  • 300г гарбузового пюре (дивіться пост раніше);
  • 70г вершків 30%;
  • 2 великих яйця;
  • 100г родзинок або інших в'ялених ласощів за бажанням.

Гарбузове пюре має бути дуже густим, а сир брати потрібно приблизно 9% жирності, щоб приємно було його їсти. Вершки можете замінити на сметану, але тоді результат буде трохи кисліше.

Популярні новини зараз

22-річний хлопець згвалтував трансгендера, думаючи, що він жінка: не зупинило навіть зізнання

Коли в Україні з'являться платні дороги та як це працює у Польщі: "150 грн за 60 км"

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зістригла волосся і закохалася по вуха в орендованій сукні: "Яка тендітна"

Переможець "Холостячки" Андрій Задворний не повірив Златі Огнєвіч: "Жах, а не вибір"

Показати ще

Володимир Ярославський, фото: Instagram
Володимир Ярославський, фото: Instagram

Потрібно змішати всі інгредієнти, які описані вище, і почекати приблизно півгодини. Після цього ретельно пропускаємо через блендер, щоб вийшла однорідна маса, і заливаємо в форму для випікання.

Володимир Ярославський, фото: Instagram
Володимир Ярославський, фото: Instagram

"Виливаю суміш, вирівнюю і запікаю при 190 градусах Цельсія, приблизно 30 хвилин. Я поглядаю на запіканку і звертаю увагу на середину - коли все трохи піднялося і в центрі - то повністю готова!"- розповідає кулінар.

Далі необхідно дістати її з духовки, охолодити, і подавати на стіл зі сметаною або варенням.

Володимир Ярославський, фото: Instagram
Володимир Ярославський, фото: Instagram

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився рецептом бази для страв з гарбуза на Хеллоуїн

Раніше ми повідомляли, зірка "МастерШеф" поділився неймовірним десертом з ялини, навіть у ресторанах не замовиш.

Також Знай.uа писав, що Клопотенко поділився рецептом геніального пирога.