Яблуко – смачний та дуже популярний продукт, його можна їсти у свіжому вигляді, зробити з нього сік, додавати у різноманітні блюда, варити варення тощо. Несподіванкою на вашому столі може стати яблучна аджика.

Оригінальний рецепт такої аджики з’явився у Telegram-каналі «Домашня консервація».

Отже, які продукти знадобляться для приготування найсмачнішої аджики:

Пoмідop — 2 кг

Пepeць бoлгapcький (краще червоний) — 1 кг

Яблука (із киcлинкoю) — 500 г

Популярні новини зараз

Пасажирка образила українську мову, таксист "покарав" її в ту ж секунду: сказала, що ненавидить

Касирка в АТБ "надурила" українку на 60 гривень і не помітила проблему: "На*бала і образилася"

"Було нудно": жінка встановила дивний рекорд, переспавши з 919 чоловіками за 7.5 годин

Фіналіст "Холостячки" спалився Гриші Решетнику, що вже переїхав до Злати Огнєвіч: "Тримайся в подробицях"

Показати ще

Морква — 500 г

Часник — 200 г

Гіркий пepeць (якщо не подобається пекуче – треба додати менше) — 100 г

Соняшникова олія — 1 склянка

Пepeць чорний (за смаком)

Сіль (за смаком)

По-перше, потрібно підготувати овочі: помити і почистити, моркву та яблука очистити від шкірки. Далі всі інгредієнти подрібнити у м’ясорубці, або можна скористатися блендером. Після цього додаємо сіль та чорний перець, соняшникову олію та ставимо на плиту варитися біля двох з половиною годин. Не забуваємо помішуватися майбутню аджику.

Коли потрібний час сплине – розливаємо по стерилізованих банках та закатуємо кришками. Або, якщо хочеться скуштувати одразу, то яблучну аджику можна додати до багатьох блюд: м’ясо, , пюре, або навіть використовувати її як приправу до рагу та борщу.

bon appetit!

Яблучна аджика,  скриншот youtube СЕМЕЙНЫЕ РЕЦЕПТЫ
Яблучна аджика, скриншот youtube СЕМЕЙНЫЕ РЕЦЕПТЫ

Знай.ua нагадує: Фаршировані печериці за 30 хвилин: простий спосіб смачно нагодувати сім'ю

Як раніше повідомляв Знай.ua: Котлетки, що тануть у роті - секретний інгредієнт зробить будь-яке м'ясо соковитим

Також Знай.ua писав: Запечена курка з картоплею, травами і часником: як замаринувати м'ясо