Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано понад 600 тисяч осіб.

Цього разу кулінарний гуру розповів своїм фанатам про актуальний рецепт приготування смачного і соковитого м'яса на новорічний стіл. Відомо, що яке б хороше і свіже м'ясо не було, маринад грає найважливішу роль в його приготуванні. Як заявив Клопотенко, багато господинь часто недооцінюють йогурт як продукт, або ж зовсім не знають, що його можна використовувати для маринування м'яса.

Скріншот з відео Євгена Клопотенка
Скріншот з відео Євгена Клопотенка

Для приготування знадобиться курка або філе індички і живий йогурт з кисломолочними бактеріями. Весь детальний процес готування Євген продемонстрував на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Я продовжую вчити вас тому, що новорічні страви можуть бути простими. Вам не потрібно купувати мільйон продуктів, а потім помирати на кухні, чесно. Це майже як магія, бо дії безпонтові, а результат прям воувоу", - написав кулінар.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали про те, що ідеальний салат "Олів'є" до Нового Року або Різдва: які 2 інгредієнта краще замінити

Нагадаємо, рецепт копченого в розсолі сала з часничком - 2 години і все готово: цей "десерт", навіть під ялинку покласти можна

Як повідомляв Знай.uа, десерт без яєць, молока і вершків: рецепт для економних і постійно зайнятих