Оселедець - це дуже популярна закуска, яка є на столі майже у кожні родині. Це не лише смачно, а й корисно. Маринують і солять рибу всі по-своєму, але мало хто ризикує її поєднувати з чимось солодким, в даному рецепті - з медом, і дарма.

Завдяки меду філе риби виходить неймовірно ніжним та смачним, при цьому маринад готується дуже просто. Це набагато краще, ніж купувати вже готовий оселедець у супермаркетах, адже тоді у вас є впевненість у якості продуктів.

Мед. Фото: Youtube
Мед. Фото: Youtube

Інгредієнти:

  • 1 оселедець
  • 1 цибулина
  • 3 горошинки запашного перцю
  • 1 ст. л. меду
  • 1 год. л. солі

Як приготувати оселедець з медом?

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще
  1. Відрізаємо голову оселедця. Видаляємо нижні плавці і всі начинки. Добре її промиваємо. Обробляємо рибку на філе. Виймаємо всі кісточки. Розрізаємо філе на шматочки завтовшки до 3 см.
  2. Очищаємо цибулю. Нарізаємо його півкільцями. Добре мнемо овоч руками. Додаємо сіль та рідкий мед, попередньо розтоплений на водяній бані. Добре все перемішуємо.
  3. На дно ємності викладаємо цибулю, а зверху поміщаємо шматочки оселедця. Чергуємо шари, доки не закінчаться підготовлені інгредієнти.
  4. Додаємо запашний перець. Накриваємо ємність з рибою та цибулею кришкою. Забираємо у холодильник на 2 години.

Нагадаємо, гототуйте яйця вже зараз: незвичайна, але бюджетна запіканка, щоб чоловік пішов задоволеним на роботу

Раніше ми писали про те, що борщ більше ніколи не буде блідим: 2 простих секрети для ідеального рубінового кольору

Як повідомляв Знай.ua, секрети приготування ідеального рибного бульйону за 20 хвилин