Такі звичні сніданки, як бутерброди, яєшня чи вівсянка, часто просто набридають, а шукати нові ідеї не завжди є час та бажання. То ж пропонуємо облегшити вам завдання!

То ж тепер вам не доведеться напередодні робочого ранку довго замислюватися над тим, що приготувати собі на початку дня, щоб було смачно та незвичайно.

Вам знадобиться лише пара яєць, фарш та сир з хлібом — і все готово! То ж як приготувати смачний та швидкий сніданок, щоб порадувати себе смачненьким та виспатися?

Інгредієнти:

  • від 3 до 5 скибочок тостового хліба;
  • 200 г фаршу;
  • 35 г цибулі;
  • яйце;
  • 25 г твердого сиру;
  • 20 г олії;
  • сіль та спеції на смак;

Бутерброди з фаршем, скріншот з відео
Бутерброди з фаршем, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Приготування:

Спершу дрібно наріжте цибулю та змішайте з фаршем. Далі у зручній посудині розбийте яйце та додайте трохи солі, перцю та спецій на смак. Ретельно перемішайте з фаршем та цибулею і дайте трохи постояти.

Тепер хліб намажте шаром м'ясної суміші, яка повинна мати товщину близько 1 сантиметра. У цей час розігрійте сковорідку, додайте олію та покладіть бутерброди м'ясом донизу.

Смажити їх потрібно протягом 5-7 хвилин під кришкою, поки начинка не приготується. Нижню сторону трохи підрум'яньте. Далі натріть сир та додайте його зверху та знову накрийте кришкою, поки він не розплавиться.

Бутерброди з фаршем, скріншот з відео
Бутерброди з фаршем, скріншот з відео

Нагадаємо, не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат

Як повідомляв "Знай.ua", 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно зашкодити організму

Також "Знай.ua" писав, впораєтеся за 1 секунду: як швидко очистити картоплю в мундирі