Котлети дуже ситні та універсальні, підходять до будь-якого гарніру. Господині роками не змінюють звичні рецепти, але настав час спробувати щось новеньке і додати до страви картоплю.

Кухарі рекомендують обирати жирніше м'ясо або додати трохи сала, а також контролювати кількість спецій та солі. Сира картопля здатна урізноманітнити смак котлет, а варена - утримати їх форму і зробити фарш менш рідким.

Картопля в мундирі, фото webspoon
Картопля в мундирі, фото webspoon

І не бійтеся поєднувати картоплю з хлібом – так теж можна. Спочатку до фаршу треба додати трохи білого хліба, попередньо вимоченого в молоці, а потім - дрібнонатерту картоплю.

Простий рецепт котлет з картоплею на сковороді

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • 500 гр свинячого фаршу;
  • 2 картоплі;
  • 1 яйце;
  • головка цибулі;
  • зубчик чеснока;
  • борошно/панірувальні сухарі;
  • сіль і перець.

Процес приготування:

  1. Спочатку потрібно добре подрібнити цибулю, натерти на середній тертці картоплю і викласти у фарш, вбити яйце, посолити, поперчити, додати роздавлений часник. Все добре перемішати та вибити фарш.
  2. Надати фаршу форму котлет і обваляти в паніровці чи борошні. Обсмажувати на сковороді на повільному вогні під кришкою з двох боків до готовності котлет та золотистої скоринки.

Котлети, фото 1000.menu
Котлети, фото 1000.menu

Раніше ми писали про те, що цієї помилки допускаються майже всі: як правильно смажити заморожені котлети

Як повідомляв Знай.ua, такою гречкою не захочеться ні з ким ділитися: простий рецепт приготування крупи "по-купецьки"

Також портал Знай.ua писав, скільки можна робити десерти - готуйте нормальну їжу: рецепт ароматної свинини в духовці стане у нагоді всім