Дубнов – відомий лікар-стоматолог, спеціаліст зі щелепно-лицьової хірургії, волонтер. Народився у столиці – є корінним киянином у третьому поколінні. Обираючи професію, вирішив продовжувати родинну династію: обидва батьки – лікарі. Спочатку Артем закінчив столичний медуніверситет ім. Богомольця, згодом - юрфак Університету економіки та Права КРОК за спеціальністю «Господарче право».

Артем Дубнов
Артем Дубнов

Після стажування у Данії та Іспанії повернувся до України, де планував продовжувати кар’єру стоматолога. Проте через події 2013-2014 років змушений був змінити плани. Під час Революції Гідності допомагав рятувати поранених, а згодом почав їздити до зони бойових дій, лікувати бійцям зуби.

У 2014 році він разом з колегами взяв участь у масштабному волонтерському проекті «Тризуб-дентал». Суть проекту в тому, що мобільна бригада стоматологів надає допомогу з лікування та протезування, а також – оснащення мобільних стоматкабінетів у зоні ООС.

Як фахівець Артем Дубнов є членом кількох професійних асоціацій. Зокрема, у 2017 році став президент-електом Асоціації імплантологів України.

Популярные статьи сейчас
Отдавать по 10% от пенсии не придется: "Киевстар" порадовал стариков бюджетным тарифом Подорожание почти на 40%: украинцев ожидает "сюрприз" в платежках Деньги на детей: в Украине увеличилась сумма пособия родителям новорожденного ребенка Как в других странах привыкли подтирать попу и почему на нас смотрят, как на дураков: всё дело в культуре
Показать еще

Волонтерською діяльністю він займається не лише на Донбасі, але й у Києві. З 2013 року, ставши директором International team for Implantology study club Ukraine, він допомагає українськім хірургам та ортопедам вчитися у найкращих світових спеціалістів. А у 2018 році разом з американськими фахівцями, на базі власної стоматологічної клініки, Дубнов був координатором проекту із надання хірургічної стоматологічної допомоги бійцям АТО, де було встановлено 150 імплантатів для 64 бійців.

Артем Дубнов має родину – дружину Ольгу та трирічну доньку Уляну. За його словами, саме підтримка родини стала ключовою при ухваленні рішення йти в політику.

Відповідаючи на питання, чому він балотується саме на Троєщині, Артем Дубнов пояснює: у Деснянському районі він має багато знайомих, друзів, колег, побратимів з АТО. Та й сам у студентські роки жив у цьому районі, тому добре знається на його проблемах та готовий долучатися до їх розв’язання.

Дубнов переконаний: відсутність політичного досвіду не стане на заваді у провадженні реальних змін – як для округу, так і для Києва і всієї України. Головне – бути професіоналом у своїй справі, мати команду однодумців та бажання докорінно ламати стару систему.