Популярная украинская актриса театра и кино Лилия Ребрик поделилась слезным постом в соцсети. Она рассказала об уничтоженных школах в Украине из-за ужасной путинской войны.

Соответствующий пост Лилия Ребрик разместила на своей странице в Instagram.

«Вони вкрали наші життя, наші землі, наші мрії, вони вкрали навіть останній дзвоник наших випускників! Це невимовно сумно, що по всій країні вчителі змогли сьогодні побачити своїх учнів тільки онлайн, тільки через зум. І це ще щастя - якщо ЗМОГЛИ побачити... Сотні шкіл - в окупації. Майже 2000 шкіл по всій Україні зруйнували росіяни. Восени багатьом дітям просто нікуди буде йти. А багато де - й нікому, бо тисячі дітей війна змусила змінити свої рідні школи, виїхати за кордон...», - обратилась к украинцам известная актриса.

Лилия Ребрик также сообщила, что она отправилась в одну из школ Черновцов, где встретила местных учителей.

Популярные статьи сейчас
Повремените с покупками: выплаты пенсий задержат Одни уедут, другие не доживут: как изменится Украина в ближайшие 15 лет Жизнь станет слаще без сахара: в Украине супермаркеты обновили цены на соль, майонез и кетчуп Поймали на улице и принудительно увезли в ТЦК: украинцам рассказали, как себя вести
Показать еще

Скрин со страницы Лилии Ребрик
Скрин со страницы Лилии Ребрик

«Сьогодні я була у своїй школі - у ліцеї №10 у Чернівцях (дивіться сторіз). В коридорах, в яких завжди було шумно, тепер тиша. Тільки вчителі. Така ностальгія. Такий сум і водночас така радість - побачити їх. Для мене свято останнього дзвоника щороку було якимось особливим - байдуже, який клас закінчує дитина. Мене завжди переповнювало відчуття розквітлої весни, надії на світле майбутнє, плани на літо, мрії на життя... Цього року все це в нас вкрали... Але так хочеться сказати: не втрачайте надій на майбутнє, будуйте плани на літо, мрійте про життя, хай квітне весна! У нас все це буде! Обов'язково! Тільки тепер - емоційніше, міцніше і з усвідомленням: якою важкою ціною це все далося», - сообщила украинская звезда.

Напомним, Лилия Ребрик поделилась неожиданной новостью.