Популярна українська актриса театру і кіно Лілія Ребрик поділилася слізним постом у соцмережі. Вона розповіла про знищені школи в Україні через жахливу путінську війну.

Відповідний пост Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в Instagram.

«Вони вкрали наші життя, наші землі, наші мрії, вони вкрали навіть останній дзвоник наших випускників! Це невимовно сумно, що по всій країні вчителі змогли сьогодні побачити своїх учнів тільки онлайн, тільки через зум. І це ще щастя - якщо ЗМОГЛИ побачити... Сотні шкіл - в окупації. Майже 2000 шкіл по всій Україні зруйнували росіяни. Восени багатьом дітям просто нікуди буде йти. А багато де - й нікому, бо тисячі дітей війна змусила змінити свої рідні школи, виїхати за кордон...», - звернулася до українців відома актриса.

Лілія Ребрик також повідомила, що вона вирушила в одну зі шкіл Чернівців, де зустріла місцевих вчителів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скрін зі сторінки Лілії Ребрик
Скрін зі сторінки Лілії Ребрик

«Сьогодні я була у своїй школі - у ліцеї №10 у Чернівцях (дивіться сторіз). В коридорах, в яких завжди було шумно, тепер тиша. Тільки вчителі. Така ностальгія. Такий сум і водночас така радість - побачити їх. Для мене свято останнього дзвоника щороку було якимось особливим - байдуже, який клас закінчує дитина. Мене завжди переповнювало відчуття розквітлої весни, надії на світле майбутнє, плани на літо, мрії на життя... Цього року все це в нас вкрали... Але так хочеться сказати: не втрачайте надій на майбутнє, будуйте плани на літо, мрійте про життя, хай квітне весна! У нас все це буде! Обов'язково! Тільки тепер - емоційніше, міцніше і з усвідомленням: якою важкою ціною це все далося», - повідомила українська зірка.

Нагадавши, Лілія Ребрик поділилася несподіваною новиною.