Известная украинская телеведущая, актриса, сценарист и продюсер Даша Трегубова поделилась видеороликом в соцсети. Она обратилась к аудитории во время церемонии награждения и рассказала об украинских женщинах во время войны.

Данную публикацию Даша Трегубова разместила на своей странице в Instagram.

«Хвилювалася. Говорила про важливе. Для мене велика честь бути сьогодні тут. Бо ми в Україні любимо кіно. Це наша пристрасть. І ми віримо, що кіно може змінювати світ. Я пишаюся бути сьогодні з вами, як частинка українського кінематографу, в той час, як моя Україна змінює світ. Сьогоднішнє свято присвячене жінкам, тож я б хотіла сказати кілька слів про наших жінок на війні. Вони сильні і незламні. Вони народжують дітей і рятують тварин. Плетуть камуфляжні сітки та збирають гроші на амуніцію по всьому світі. Вони борються і вони гинуть… І це дуже важко. Але вони переможуть! Ми всі знаємо, що Україна переможе. І ми разом відсвяткуємо цю перемогу!», - подписала видеоролик украинская актриса.

Кроме этого, популярная телеведущая сказала, что хочет посвятить награду украинским женщинам и своей дочери.

Популярные статьи сейчас
Кто из украинцев останется без льгот в 2024 году За просроченные коммунальные платежки могут забрать половину пенсии: как еще накажут должников Заплатите от 17 000 до 51 000 грн: украинцев предупредили о штрафах с 1 апреля Долгов не обобраться, если забудете об этом: украинцам напомнили о важной процедуре
Показать еще

Даша Трегубова
Даша Трегубова

«Я хочу присвятити цю нагороду всім українським жінкам. І моїй донечці Поліні - яка теж є «woman in cinema»- маленькою жінкою у кіно. Я мрію, щоб вона дивилася тільки хороші фільми і більше ніколи не бачила війну.
Viva l’Italia Слава Україні!»

Как ранее сообщал портал "Знай", Даша Трегубова приковала к себе взгляды в ярком купальнике.