Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Так, розробники зі студії "Bohemia Interactive" нарешті повідомили, коли фанати можуть очікувати на реліз довгоочікуваної Arma 4, хоча до нього ще кілька років.

Оголошення було зроблено під час спеціального музичного концерту 16 жовтня на честь 25-річчя чеської студії з розробки ігор.

Про це стало відомо завдяки новому відео, яке з'явилося на YouTube-каналі "Bohemia Interactive".

Arnma 4, скріншот: YouTube
Arnma 4, скріншот: YouTube

Під час двогодинного заходу, коли Чеський державний симфонічний оркестр виконував тему Arma 4, на екрані ненадовго з'явився кадр із зазначенням року виходу гри-2027, що стало першим офіційним підтвердженням термінів запуску.

Популярні новини зараз
Залужний розкритикував мобілізацію: досі принципи з часів Петра I Хвороби, які не врятують від мобілізації: кого все ж призвуть до армії з листопада Зима без централізованого опалення: влада відмовляється ремонтувати теплотраси Українцям не повністю виплатять першу "теплу" субсидію: у чому причина
Показати ще

Шанувальникам військового тактичного шутера доведеться почекати до цього часу, тобто Arma 4 вийде через 14 років після виходу Arma 3, яка з'явилася у 2013 році, якщо не буде жодних додаткових затримок.

Хоча про Arma 4 відомо небагато, підтверджено, що її технологія базується на двигуні Enfusion Engine, який вперше дебютував у Arma Reforger.

Випущена в ранньому доступі минулої осені, Arma Reforger служить випробувальним полігоном для технологій і механік, які стануть основою відкритого розрахованого на багато користувачів світу Arma 4.

Незважаючи на тривале очікування, фанати були схвильовані новиною, вихваляючи музичне виконання концерту та висловлюючи свою радість щодо реальної дати релізу.

Нагадаємо, журналісти протестували STALKER 2: Серце Чорнобиля: що приготував новий розділ для фанатів.

Раніше повідомлялося, відразу три легендарні ігри з 2000-х отримають ремастери: фани прощаються з "піксельною" красою.

Також, культова франшиза Death Note вийде на PlayStation у вигляді нової гри Killer Within.