Популярна данська актриса, колишня модель Playboy Бріджит Нільсен, з'явилася на pre-party кінопремії "Еммі" в дуже провокаційному та екстравагантному вбранні.

Колишня дружина Сталлоне одягла чорний обтягуючий комбінезон з дуже глибоким вирізом. На жаль, виконавиця ролі Рудої Соні в "Конана-варвара" не подумала, що роки вже не ті, і виріз можна було б обрати скромніший.

Користувачі в мережі почали обговорювати груди Нільсен. Багато хто відзначив, що бьюст зірки виглядає ненатурально і неприродно.

"Як ніби щось чужорідне", - жахнулися глядачі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відзначимо, що в 2008 році, до свого 45-річчя, Бріджит вирішила зробити собі подарунок і пройшла курс пластичних операцій. В тому числі, колишня зірка Playboy вставила собі грудні імпланти.

Якщо брати до уваги те, що екс-дружина Сталлоне на шостому десятку народила доньку, можна сміливо зазначити, що її фігура виглядає приголомшливо.

Батько дитини - 39-річний Маттіа Бессі, чоловік Бріджит. Він працює звичайним барменом і не має ніякого відношення до шоу-бізнесу. Чоловік обожнює свою знамениту дружину, а всі її так звані "недоліки", вважає достоїнствами. До речі, Бессі і декольте схвалює.

Нагадаємо, відомий голлівудський актор Сильвестр Сталлоне поділився з підписниками фотографіями вже зовсім дорослих дочок. Здається, найстарша тільки пішла в школу, а тут вже молодша її закінчує.

На своїй сторінці в Instagram актор опублікував знімки, зроблені під час сімейного відпочинку.Треба сказати, що всі дівчата - справжні красуні. З цим згодні і передплатники Сталлоне.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відома актриса і модель Памела Андерсон розлучилася з захисником Марселя " і збірної Франції Аділем Рамі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що американська актриса, 51-річна Памела Андерсон, готується втретє стати мамою. Про це повідомляють західні ЗМІ.