Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у проекті "Танці з зірками", готуючись до кожного ефіру дуже наполегливо. Нещодавно артистка вирішила показати всім фанатам, що відбувається за лаштунками шоу і як проходять підготовки до виходу на паркет.

"На моєму YouTube channel новий Vlog про #танціззірками Дивимося Всі!!!!! Посилання в профілі!!!Підписуємося поки є вільні місця😁🤘🏻😘", - прорекламувала свій канал Нікітюк. Фолловери взялися коментувати побачене: "Ну ти глянь на того! Він вже за Лесіною спиною цілунчики комусь шле!", "Проня Прокопівна👏", "Так красуня не то слово!!!😱", "Леся ти 👍👍👍👍👍👍👍 так тримати!!", "Леся, ти взагалі класна!) угарная дівка, ржу над твоїми видосами!)", "Дивлюся це шоу тільки через Вас,Леся!!!! 😍🤩😘", "там такі пристрасті в лаштунками...", "Леся ,яка ти пріколістка! Обожнюю таких як ти!!!! 💞і ноги в тебе феєричні )))".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.