Культова американська співачка Леді Гага ніколи не переставала шокувати весь світ яскравими вбраннями і зухвалими вчинками. Зовсім нещодавно на своїй сторінці в Instagram знаменитість показала дуже незвичайний для неї образ - мінімум макіяжу і звичайна зачіска. Так, артистка позувала для обкладинки культового журналу The New York Times Magazine.

За 8 годин дуже незвичайний портрет, на якому Гага нагадала підлітка, зібрав 297 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати "натуральний" образ артистки.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леді Гага показала епатажні кадри зі зйомки фотографа Eli Russell Linnetz.Так, на одному з фото артистка в чорному облягаючому боді поклала собі іграшкового восьминога прямо між ніг.

А ще знаменитість показала дуже незвичайні чорно-білі кадри в своєму стилі з недавньої фотосесії.

Також Гага у прозорому вбранні на голе тіло влаштувала відверту фотосесію на пляжі Малібу.