Відома американська співачка, репер, автор власних пісень і актриса Нікі Мінаж часто виставляє в Instagram пікантні знімки. Нещодавно знаменитість поділилася селфі у дзеркалі, де позувала в дуже незвичайному вбранні. Так, артистка одягла відверте чорно-червоне боді, поєднане з ботфортами і доповнила образ яскравим макіяжем.

"Як тільки я підморгну йому, він відразу зрозуміє, що я йому подобаюся", - підписала кадр словами з пісні Мінаж. За 9 годин сексуальне фото набрало майже 1,5 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті і почали називати свого кумира "королевою", "гарячою штучкою" і "сексуальною богинею".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Нікі Мінаж перевтілилася в сексуальну русалку. Варто відзначити, що в новій фотосесії артистка позувала топлес, не соромлячись показувати величезний бюст.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Мінаж вже давненько інтригує фанатів яскравим кліпом, який може позмагатися з фільмом для дорослих. Зовсім нещодавно на своїй сторінці в Instagram знаменитість показала новий знімок в еротичній червоній білизні і панчохах в сітку.