Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила у дуже незвичний спосіб прорекламувати власний бренд спортивного одягу. Зовсім нещодавно у дівчини вийшла нова колекція, тому вона негайно вирішила показати, як виглядають лосини і коротенький топ "у справі".

"Ніколи не озирайся. Тільки якщо перевіряєш, як виросла попа", - пожартувала Чері. За 20 годин відверті кадри набрали понад 110 тис. лайків. Фолловери ж не змогли пройти повз гарячої фігури моделі і зізналися, що дівчина дуже мотивує їх, адже проводить в спортзалі майже весь вільний час.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.