У новому випуску шоу "Чисто News" студії "Квартал 95" жартують про те як для Петра Порошенка закупили два новий автомобіля, про підвищення тарифів на опалення в країні і призначення глави нової помісної православної церкви в Україні митрополита Єпіфанія. Про це у вівторок, 18 грудня, опубліковано відео на офіційній сторінці кварталівців в YouTube.
Відео вийшло під назвою "Нові Мерседеси для Порошенка - Чергове ИЗНАСИРОВАНИЕ Українців". У цьому випуску брали участь Валерій Жидков та Євген Кошовий. Вони обговорили такі теми як: боротьба з глобальним потеплінням в Україні на яке виділили 35 млн. євро, про процедуру розмитнення авто в Україні, то як депутати узаконили віскі, голий забіг у центрі Києва.
"Головою помісної православної церкви в Україні обрано митрополита УПЦ КП Єпіфанія.Він конкурував із кандидатурою президента - митрополитом Вінницьким Симеоном. Ну, ось як бачите, не завжди ж вінницьким вигравати", - жартома констатує Тамбовський Вовк.

У цьому випуску брали участь Валерій Жидков та Євген Кошовий.
До речі, український артист і фронтмен студії "Квартал 95" Володимир Зеленський закликав українців зустріти Новий рік 2019 з кварталівцями на телеканалі 1+1. Новорічний "Вечірній Квартал" розпочнеться 31 грудня на каналі 1+1 о 20:19 вечора. Також український артист Володимир Зеленський спільно з колективом студії "Квартал 95" показали відео лаштунками зйомок і виступів новорічного "Вечірнього кварталу".

Нагадаємо, зірка "Кварталу 95" показала в Instagram дивний знімок. Зірка "Вечірнього кварталу" опублікувала позитивні фотографії на своїй сторінці в Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка "Квартал 95" порадувала своїх фанатів в соціальній мережі Instagram свіжою фотографією.

Також "Знай.uа" писав, у новому сезоні "Ліги сміху" відбулися кардинальні зміни в складі журі. Тепер на місці Олени Кравець сидить актор Стас Баклан. Покинули крісла журі і Юрій Горбунов, Антон Лірник та Сергій Сивохо.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще