Черговою зіркою розважальної програми "Слава+" стала популярна телеведуча Леся Нікітюк. Знаменитість зробила несподівану заяву під час спілкування з журналістом Славою Дьоміним.

Як відомо, Леся Нікітюк отримала велику популярність після участі в розважальних проектах "Орел і Решка", "Навколо М" і "Леся здеся". Такий тріумфальний старт знаменитості допоміг їй підкорити українських глядачів і стати справжньою зіркою. Згодом запальна Леся стала учасницею шоу "Танці з зірками 2018" і "Хто зверху". Свій успіх вона прокоментувала у випуску "Слава+".

Після ряду успішних телепроектів Леся Нікітюк прагне створити власне шоу. Знаменитість придумала концепцію і зізналася, що воно буде про подорожі.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Це буде шоу про Україну. Мені б хотілося, щоб відома мандрівниця Галина Іванівна Нікітюк, яка побачила багато країн, показала в правильному кольорі нашу державу, тому що у нас є і гори, і ріки, і каньйони, і просто фантастичні люди", – додала зірка.

За словами телеведучої, Україна не буде ділитися на міста, а розділяти випуски будуть по напрямках. Тому в шоу Лесі Никитюк будуть показані і села, і райони.

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк спровокувала безліч пліток через Stories в Instagram. Зовсім недавно знаменитсть натякнула про свої заручини, але коханого чоловіка все ще вперто тримає в таємниці. Проте несподівано для всіх артистка та її колега Сергій Притула не приховували ніжних почуттів на прем'єрі фільму "Секс і нічого особистого". Парочка фліртувала і цілувалася у всіх на очах.

Так, Никитюк відвідала прем'єру комедії "Секс і нічого особистого", яка пройшла в Києві. Сценаристом і головним актором став Сергій Притула.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.