Знаменита голлівудська актриса 52-річна Сальма Хайек прикрасила обкладинку журналу Town & Country, для якого знялася в новій фотосесії, ставши головною героїнею квітневого номера глянцю. На сторінках журналу акторка відверто розповіла про своє особисте життя.

На сторінках свіжого номера американського видання з'явилися нові фотографії мексиканської кінозірки, яка позувала в сукні-тренчі від Peter Pilotto і сексуальному корсеті від Alexander McQueen. демонструючи стрункі форми і бездоганне відчуття стилю.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Крім фотосету, в новому номері Town & Country з'явилося відверте інтерв'ю, в якому Сальма зачіпає болючу для неї тему - сексуальні домагання Вайнштейна.

Як відомо, голлівудська актриса написала в 2017 році відкритий лист для газети New York Times, в якому вона звинуватила скандального продюсера Харві Вайнштейн в домаганнях і назвала його монстром.

У новому інтерв'ю Сальма Хайек зізналась, як пережила всю цю історію.

"Я була шокована тим, як сильно це лист вплинуло на мене в емоційному плані. Я думала, що я сильна і вважала, що давно покінчила з усією цією історією. Але вона буквально переслідувала мене", - зізналася Хайек.

Зірка додала, що її чоловік, французький бізнесмен Франсуа Анрі-Піно підтримав її рішення публічно розповісти про свій негативний досвід, хоч його і засмутило те, що дружина не розповіла йому про це раніше:

"Так, він підтримав моє рішення. Але він був засмучений, що я не розповіла йому про це раніше. Мене також підтримали мої близькі друзі Пенелопа Крус і Антоніо Бандерас. Пенелопа була розлючена, дізнавшись про це. Я не говорила про це нікому, бо він знімав кращі фільми в індустрії, і я не хотіла якимось чином впливати на професійні стосунки моїх друзів з ним. Я захищала їх. Але я тоді не знала, що він робив це з такою великою кількістю жінок. Я навіть не припускала", - розповіла актриса.

Цієї весни 52-річна Сальма Хайек і її чоловік, 56-річний бізнесмен Франсуа-Анрі Піно, відзначають десяту річницю весілля. У своєму інтерв'ю для глянцю актриса також розповіла про чутки, які супроводжували її та її обранця після одруження.

Сальма зізналася, що багато людей заздрять її шлюбу з одним з найбагатших людей Європи, вважають їхній шлюб не більше, ніж мезальянсом і і щиро дивуються з того факту, що вони з чоловіком побудували міцну сім'ю.

"Багато людей шоковані тим, що я вийшла заміж за того, за кого вийшла заміж. І деякі з них навіть бояться мене. Я вважаю, що це ще один прояв расизму. Вони не можуть повірити, що якась мексиканка отримала це життя. І їм не комфортно знаходиться поруч зі мною", - розговорилася зірка.

Однак все це – чутки, людська неприязнь та заздрість, не заважає їм щасливо жити і виховувати дочку Валентину Палому Піно.

"Він найкращий чоловік у світі. Поруч з ним я стаю такою, якою є. Він не намагається загнати мене в рамки, якось обмежити ... Не хочу розповідати вам, як ми познайомилися. Це дуже романтична і дивовижна історія, але вона належить лише мені. Не хочу вульгаризувати її, щоб зробити себе цікавою комусь", - сказала Сальма Хайек.

Нагадаємо, минулого року на 9-ту річницю весілля Сальма Хаєк і Франсуа-Анрі Піно знову обмінятлися клятвами вірності.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сальма Хайєк розповіла про свій найбільший жах у житті.

Також Знай.ua писав, голлівудські актриси Пенелопа Крус та Сальма Хайєк мало не стали жертвами авіакатастрофи.