Телеведучий Дмитро Комаров спільно з дизайнером Андре Таном в рамках благодійного фонду “Чашка кави” представили стильний аксесуар - сумку-шоппер. Її ціна - 249 гривень. Кошти, виручені з продажу цієї речі, підуть на лікування важкохворої дитини.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андре Тан

“Знай.ua” побував на презентації та поспілкувався з Дмитром Комаровим з приводу цієї благородної ініціативи. Телеведучий поділився моторошною історією про лікування однієї зі своїх підопічних. У дівчинки були серйозні проблеми з горлом. Вона падала, задихалася, і їй було дуже важко дихати.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

“Це був наш плановий пацієнт. В Україні пластика гортані, яку їй робили кілька разів, не допомогла. Я звернувся до підписників з проханням зібрати гроші. Без образ вказав там, що в Україні вирішити цю проблему не виходить. Лікар, який вів цю дівчинку, дуже образився. Він займався нею і вважав, що треба робити операцію в Україні. У підсумку він образився на цей пост, і коли дівчинці стало погано, він на емоціях сказав, що не буде до неї підходити, як би погано не було, поки я не вибачусь перед ним”, - розповів телеведучий.

Так сталося, що дівчинці стало дуже погано.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

“Я спав на дачі. Рано вранці дзвінок, мене будять і кажуть, що нашій дівчинці погано, і їй відмовляються допомагати. Вона лежить на підлозі, синіє, а лікар сказав: “Поки цей виродок не вибачиться за свій пост - я до неї не піду. Нехай вона хоч здохне тут”, - поділився Комаров.

Комаров в житті
Комаров в житті

Діма був шокований таким ставленням медика. Він розповів, що намагався вплинути на лікаря через керівництво клініки, але там теж отримав цікаву відповідь. Діма особисто зателефонував директору клініки, на що той перше, що сказав: “Хто вам дав мій номер телефону?”

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дмитра обурило таке ставлення лікарів до пацієнтки. Він буквально відразу сів у машину і поїхав у лікарню. Через кілька хвилин йому зателефонував керівник медустанови - вибачився за різкість і пообіцяв допомогти дитині.

“Приїхав, поговорили, за дівчинку взялися - прийняли все це за емоції і вибачилися. Дівчинку ми все одно потім відправили за кордон, де вона і зараз на лікуванні разом з мамою. У нас багато пацієнтів залишаються в Європі на лікуванні, тому що є держпрограми європейські, які українських дітей беруть на забезпечення. Іноді це дуже дороге лікування”, - розповів Комаров.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, раніше Дмитро Комаров розповів як відбувається збір грошей на лікування дітей.

Як повідомляв “Знай.ua”, Комарів здійснив мрію українця з інвалідністю.

Також “Знай.ua” писав, що Дмитро Комаров попросив допомоги у президента України Володимира Зеленського.