Популярна українська співачка Аліна Гросу після барвистою весілля вирушила з чоловіком Олександром у весільну подорож. Дівчина опублікувала перші фото з коханим з відпочинку у своєму Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гросу розмістила фотографію з літньої тераси ресторану і закликала шанувальників вгадати, куди саме вони попрямували.

"Всім великі привіти. Ми з "Грудочкою" відлетіли. Вгадаєте, куди?", - грайливо цікавиться Гросу.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В коментарях передплатники Гросу почали відразу припускати, що подружжя вирушили до Італії, оскільки раніше співачка заявляла, що весілля вони будуть святкувати саме там.

Після Гросу опублікувала ще одне фото з відпочинку, вже з чоловіком. Вони позують на тлі старовинних споруд.

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила романтичну серію кадрів з новоспеченим чоловіком Олександром. Так, артистка довгий час не наважувалася показати обличчя коханого шанувальникам, однак після весілля вирішила більше не приховувати його від сторонніх очей.

❤️❤️❤️

"Ну нарешті!!!))) Можна тепер виставити🤗🤗🤗", - поділилася радістю Гросу. Фолловери залишилися в захваті: "Така лялькова пара! Як Кен і Барбі 😉👍", "якийсь він занадто солоденький)))", "Вже уявляю які у вас красиві діти будуть😍", "Які гарні 😃", "Навіть схожі - прекрасна пара👍❤", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Гросу показала справжню романтику з чоловіком, фанати оцінили.

Як повідомляв Знай. ua, Гросу нагадала фанатам, як виглядала в дитинстві.

Також Знай. ua писав, що Гросу після весілля вперше показала чоловіка.