Популярна українська співачка MARUV відповіла подарунком на подарунок Катерині Кухар. Епатажна співачка презентувала балерині книгу "Сила кицьки. Як отримувати від чоловіків все, що побажаєш".

Відомо, що другий ефір шоу "Танці з зірками" було присвячено кумирам. Свій вальс MARUV зі сльозами на очах присвятила бабусі, з якою має дуже теплі і близькі стосунки. Артистка не раз говорила в інтерв'ю, що саме бабуся для неї є кумиром. Вона завжди підтримувала та допомагала їй.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як зізналася MARUV, бабуся не пропускає ефіри по телевізору і переживає за внучку, за цим особливо приємно танцювати для неї по ту сторону екрану.

У минулому ефірі Катерина Кухар акцентувала увагу на фіналі роману Гюстава Флобера "Пані Боварі", порівнявши MARUV з його головною героїнею, і подарувала артистці однойменну книгу. На що у другому королева епатажу відповіла схожим подарунком, презентувавши балерині книгу "Сила кицьки. Як отримувати від чоловіків все, що побажаєш" автора Кара Кінг. Подарунок Катерині виніс Mini Man – актор маленького росту, який знявся раніше в провокаційному відео MARUV на пісню "Siren Song".

Незважаючи на чергову витівку артистки, судді поставили високі бали, оцінивши виступ MARUV і JAY на 26 балів із 30.

"Пірует аттітюд, шосе, шані – як це було розкішно! Ви сьогодні наче зав'язали очі мереживом, і я раптом припинила помічати ваші фривольності у латексному комбінезоні, який, мені здається, вже став вашою другою шкірою. Єдиний незрівнянний кримінальний злочин, якому я аплодую", – прокоментувала Катерина Кухар танець MARUV і JAY.

Нагадаємо, MARUV проміняла партнера "Танці з зірками" на елегантного красеня.

Як повідомляв Знай.uа Усик викликав хвилю обурення серед шанувальників: "Мізки вже відбиті".

Знай.uа писав, MARUV "побила" партнера на репетиції "Танці з зірками": дозволив собі зайвого.