На днях стало відомо про трагічну смерть популярної іспанської співачки Джоани Сайнс. Інцидент стався вночі в неділю, 1 вересня. Повідомляє ГолосUA

Про це повідомили іспанські ЗМІ з посиланням на очевидців, які були присутні на останньому концерті виконавиці.

Сайнс виступала на закриття музичного фестивалю. Раптово піротехнічний картридж дав збій, і його осколки потрапили дівчині прямо в живіт. Вона втратила свідомість на очах у тисяч людей. На місце події прибула швидка допомога, проте Джоанна Сайнс померла пізніше в лікарні від завданих травм.

"Вся родина, колеги, артисти, друзі дуже засмучені і стурбовані втратою нашої подруги Джоани Сайнс, танцівниці і хореографа Super Hollywood Orchestra. Ми щиро цінуємо всю любов, яку ви даруєте нам у ці важкі моменти", – прокоментували учасники групи.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Джоанна Сайнс була хореографом і танцівницею колективу Super Hollywood Orchestra. До складу групи входять 15 осіб, в тому числі музиканти, танцівники, які у своїх виступах поєднують поп з розважальними елементами. Джоанна Сайнс померла у віці 30 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа Гаряча дружина Харламова Асмус показала фігуру в екзотичній позі: "Не намагайтеся повторити".

Також, "Знай.ua" Лобода засвітила соски в тоненькій футболці: "Жарко вогню".