У неділю, 12 січня, глядачі побачать перший випуск нового сезону шоу "Слідство ведуть екстрасенси". Він присвячений загадковим любовним історіям. Ясновидці Рубіна Цибульська і Жанна Шулакова спробують допомогти молодій матері, яка стверджує, що її життя намагається забрати покійний чоловік.

Рубіна Цибульська

Так, героїня цього випуску Анастасія Волкова проживає в Дніпропетровській області, селі Хащове. Молода мама виховує сина Мирона і доньку Мирославу. Жінка працює в місцевому зоопарку. Це місце вона разом з коханим побудувала практично з нуля. Щасливе життя Анастасії закінчилося, коли 4 роки тому Юрію поставили смертельний діагноз. Медикам не вдалося врятувати його життя.

На сьогоднішній день жінка сильно боїться передчасно померти. Анастасія впевнена, що її покійний чоловік Юрій забрав на той світ її подальшого нареченого. Буквально на наступний день після заручин її новий коханий Олег раптово впав зі сходинок біля будинку і сильно вдарився головою. Через місяць він помер через набряк головного мозку.

Анастасія стверджує, що екс-чоловік почав полює і на неї. Так як жінка опинилася на межі життя і смерті, коли побачила поруч покійного Юрія з дивною маскою на обличчі. Чоловік простягнув до неї руку і намагався кудись забрати.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Анастасія Волкова

В результаті, медикам вдалося врятувати жінку. Однак, вона дуже боїться, що наступного разу їй не пощастить, а її діти залишаться сиротами.

Нагадаємо, що всесвітньо відома провидиця Ванга передбачила багато цікавих подій на 2020 рік.

Як повідомляв портал Знай.ua, пророцтва відомого ченця про майбутнє збуваються наяву.

Також портал Знай.ua писав, що ЗМІ опублікували прогнози на 2020 рік від знаменитої на весь світ ясновидиці Ванги, яку одні вважають шарлатанкою, а інші і досі стверджують, що вона найкраща представниця цієї "професії".