Скандальна телеведуча Вікторія Боня, відома також як учасниця реаліті-шоу "Дом-2", останнім часом почала активно публікувати в своєму Instagram "розкриття масштабної змови" щодо епідемії коронавірусу. Так, остання вважає, що людей у всьому світі хочуть взяти під контроль та чипувати, а спалахи захворювання нібито сталися через вишок мобільного зв'язку 5G.

Раніше Боня вже викладала в мережу ряд відеороликів, в яких за кадром висловлюють думки з приводу пандемії. Зокрема і те, що людей в США губить радіація і опромінення вишок мобільного зв'язку.

"Люди, прокиньтеся! Нас труять. А наші діти в майбутньому вже не зможуть мати дітей з такими наслідками, які будуть після використання таких технологій!!!", - пише вона в одному зі своїх постів.

Боня, фото: Instagram

Наразі ж Боня оприлюднила черговий відео, де заявила, що вона знайшла замасковані антени 5G в вуличних лампах в Монако, і саме за допомогою них і "хочуть керувати людьми".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Це звичайні лампи - лампи, які стояли тут завжди. А зараз вишки 5G ставляють в ці лампи. Вони ніби звичайні, але це не так… ці вишки встановленні в лампи, які просто замасковані", - розповіла в ролику дівчина.

Варто зауважити, що частин підписників її не вірять в таку "змову таємного світового уряду", а деякі і зовсім вважають, що "у неї не всі вдома".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше російська медсестра виконала мрії чоловіків і заступила на чергування у відвертому вбранні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові буде продовжено карантин.

Також Знай.uа" писав, що ринки Києва масово порушують умови карантину.