Відома українська співачка і телеведуча СолоХа літо 2020 проводить в перлині біля моря - Одесі. І вона поділилася рекомендаціями класного відпочинку на українських курортах. Всім, хто хоче забути про міську метушню і насолодитися відпочинком на морі, СолоХа радить курортне містечко Кароліно-Бугаз, що знаходиться недалеко від Одеси.

"Це місце, де цілком можна насолодитися комфортним, незабутнім відпочинком на узбережжі Чорного моря. Золотистий піщаний пляж, колосальна південна енергетика, чисте і тепле море, можливість посидіти з вудочкою на березі лиману і побути наодинці з природою - все це коштує того, щоб відвідати Кароліно-Бугаз", - коментує співачка.

А для любителів активного відпочинку, як і сама артистка, СолоХа рекомендує пансіонат "Гірський орел" у Затоці.

"Там є все, що необхідно для чудового морського відпустки - просторі піщані пляжі, обладнана прибережна зона з безліччю кафе, клубів і дитячих майданчиків, аквапарки і, що мене вразило, можливість помилуватися дельфінами, які часто припливають до самого берега. Водна акваторія затоки є улюбленим місцем для віндсерферів, кайтсерферов, вейкбордистів та інших любителів активного відпочинку. Якщо ви їдете з дітьми, то для їх цікавого та активного дозвілля на території пансіонату є дитячий майданчик, настільний теніс, футбольне та волейбольне поле. Не можуть не радувати ціни в пансіонаті, адже вони доступні кожному і під будь-який гаманець. База розташована в екологічно чистій зоні, територія чудово озеленена деревами, клумбами і алеями, а ще там дуже смачна їжа і привітний персонал", - говорить

СолоХа, фото: Соцмережі
СолоХа, фото: Соцмережі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

СолоХа закликає всіх починати своє літнє незабутню подорож саме з Півдня України!

"Пройшла тільки половина літа, тому ще є час закинути всі справи і відправитися до моря! Курорти Одеси з її піщаними пляжами, теплим морем і незабутніми враженнями, саме те, що потрібно, щоб насолодитися відпусткою на повну", - переконує співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що варто знати про закордонному курорті, який заманює українців під час пандемії.

Як повідомляв Знай. ua, улюблений курорт українців в Одесі терпить екологічне лихо.

Також Знай. ua писав, що український курорт у розпал сезону атакували дрібні монстри з гострими зубами.