Гордість України, знаменита гімнастка Анна Різатдінова незабаром готує два сюрпризи для своїх шанувальників. По-перше, бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року написала книгу про свій нелегкий шлях у спорті. По-друге, вона відкриває власну Академію з художньої гімнастики.

Про це спортсменка ексклюзивно розповіла Знай.uа.

Олександр Прохоров з гостями вечірки
Олександр Прохоров з гостями вечірки

Нещодавно в Києві танцюрист Олександр Прохоров влаштував для своїх друзів кубинську вечірку під відкритим небом під назвою Cuba Dance Party. Захід не могла не відвідати його партнерка у минулому сезону "Танців з зірками" Анна Різатдінова. Разом вони дійшли до фіналу шоу, поступившись першим місцем парі Ксенії Мішиної і Жені Коту. На жаль, в новому сезоні танцювального проєкту на "1+1" ні Саша, ні Женя не беруть участь.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я Сашу до останнього питала, чи буде він брати участь? Тому що він дуже сильний партнер, тим більше фіналіст попереднього сезону, - поділилася Анна Різатдінова. - Я, чесно, засмучена, тому що мені його буде не вистачати в загальній картинці "Танців з зірками". З іншого боку, це не останній сезон. Явно чимось керувалися продюсери, тому що дійсно дуже багато нових танцюристів-хлопчиків. Ми не бачимо Женю Кота, не бачимо Сашу Прохорова - перші два місця. У будь-якому випадку, це не означає, що у хлопців все втрачено або щось закінчилося. Насправді, все тільки починається. Головне - підхопити цю хвилю і продовжувати в тому ж дусі. Я впевнена, що ми побачимо їх у наступному сезоні".

Гімнастка розповіла, що влітку їй нудьгувати ніколи було. Вона активно готувалася до важливої події в її житті.

"Я відкриваю свою школу з вересня. Якраз все літо я не відпочивала, я займалася. Це буде Академія Різатдінової з художньої гімнастики. Вона працюватиме в центрі міста для діток з 3-х років. У нас будуть соціальні підтримки для дітей з незаможних сімей, будуть психолог, хореографи і підхід до кожної дитини. Також я написала свою книгу під назвою "Роман зі спортом" про свою спортивну кар'єру. Вона буде випущена в кінці вересня", - зазначила Різатдінова.

Анна Різатдінова на відкритті зірки біля Гуліверу
Анна Різатдінова на відкритті зірки біля Гуліверу

Анна зізналася, що до спорту почала привчати вже і дворічного сина Романа. За її словами, у малюка "спортивна генетика" і він обожнює грати з м'ячем і плавати.

Також гімнастка розповіла, що після початку карантину почала всі покупки здійснювати тільки онлайн, включаючи аптеку. А всі робочі зустрічі тепер по відеозв'язку. Через небезпеку захворіти коронавірусом Різатдінова відмовилася від закордонного відпочинку цього літа.

"Так, я не полетіла нікуди відпочивати, тому що з дитиною це складно. Не хочеться полетіти і застрягти там на два тижні, наприклад. Хоча я оптиміст по життю, але неможливо не помічати весь цей бум. Береженого Бог береже", - підсумувала знаменита гімнастка.

Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста
Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Олександр Прохоров провів майстер-клас для всіх бажаючих навчитися танцювати сальсу.

Також повідомлялося, що у Cuba Camp співачка Marietta влаштувала вечірку з кубинськими танцями, екзотичними закусками і нонстоп шоупрограмою. Вона представила для гостей свій мегамікс "Маракуйя". До речі, на вечірці також були присутні колишні учасники "Танців з зірками" Макс Єжов та Ігор Кузьменко.

У неділю, 30 серпня на "1+1" стартував новий сезон "Танців з зірками", в якому беруть участь і нові обличчя з танцівників, і багато зірок (Юлія Саніна, Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Тарас Цимбалюк). Читайте, як пройшов перший ефір шоу.