Олена Савраненко, більш відома під псевдонімом Alyona Alyona, є 29-річною українською реп-виконавицею. Хоч вона і писала тексту з дитинства, широкій публіці зуміла надати їх лише в 27-річному віці, викладаючи відео на Youtube.

Читайте Знай в Google News!

Зараз дівчина поділилася черговим кліпом на пісню "Сумно", головну роль якого виконала Анастасія Лугова. Вона відома українцям через випадок у поїзді "Укрзалізниці". Саме Анастасія зазнала жорстокого побиття в ніч з 30 на 31 липня в поїзді "Маріуполь-Київ".

Alyona Alyona в публікації Instagram з презентацією нової роботи повідомила, що історія, що сталася з луговою, для тих, хто стикався з подібною ситуацією. "Ця історія вчить. Не мовчіть! Я завжди вкладаю в пісні те, що лежить глибоко в душі. Цей трек - не виняток. Але, переслухавши його кілька разів, у мене народився другий куплет, в якому я передала суміш емоцій від побаченого під час роботи в соціальній службі", — написала вона. Савраненко бажає, щоб люди, які зазнали насильства, або стали його свідком — не мовчали.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ох!!! Читала цю жесть, кошмар!!!! Спасибі, що висвітлюєте такі теми, захотілося вивчити вашу мову! І удачі вам у проекті з Юрієм Гуричем", "Альона! Спасибі! Щире, чисте!!!", "Спасибі вам за гучний і хоробрий голос!",- коментують публікацію користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, куди там Волочкової, - екс-солістка NikitA спокусила українців неймовірною гнучкістю.

Як повідомляв " Знай.ІА", померла зірка " Гри престолів" і єдина дружина Джеймса Бонда.

Знай.ІА писав, Володимир Дантес показав найкреативніших українців: від окулярів з кави до" говорять " рюкзаків.