Популярний в Україні Грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь в безлічі інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. На час карантину йому довелося повернутися додому до Грузії, але тепер він повернувся до Києва, звідки показав незвичайне фото в соцмережі Instagram. А в підписі до публікації красунчик звернувся до шанувальників з трепетним посланням.

Читайте Знай в Google News!

"Не завжди обов'язкова перемога. Кожен з нас, знаємо ми це чи ні, навмисне або не підозрюючи цього, влаштовує «гонку» з самим собою. Думаю, в будь-якій справі найважливішим бажанням має бути бажання обіграти і перемогти себе, зі своїми страхами, лінню, що обмежують переконаннями. Те, що ми вважаємо своїм максимумом - це лише ілюзія, якесь абстрактне поняття. Просто, потрібно лише "копнути глибоко" і дізнатися себе краще. А цього можна домогтися тільки діючи, а не розмірковуючи, просиджуючи дні на м'якому дивані", - написав Макацарія в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.