Ігор Кондратюк прокоментував скандальний спільний виступ Полякової та Кіркорова у Дубаї.

Читайте Знай в Google News!

Український телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк відреагував на скандал навколо спільного виступу української "Королеви ночі" Олі Полякової та "короля" російської естради Філіпа Кіркорова. Як відомо, співаки виступили разом на концерті в Дубаї в День народної єдності РФ.

На особистій сторінці в Facebook Кондратюк заявив, що розчарувався в Поляковій після виступу та "обнімашок" із Кіркоровим. Кондратюк назвав Полякову "печалькою"

Продюсер також закликав позбавити "пропутінського" Кіркорова звання народного артиста України.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Коли з пропутінських антиукраїнських безглуздих і безмозглих (як виявилось) Філі Кіркорова та Колі Баскова знімуть звання Народних артистів України???
P.S. Оля Полякова – печалька…"

Нагадаємо, що після цього концерту Кіркоров у своїх соцмережах називав спільний виступ з Поляковою новим "возз'єднанням України та Росії" та заявив, що "українці і росіяни – люди, які жили в одній країні і розмовляють однією мовою".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Полякова вляпалася у скандал з Кіркоровим

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії

Також Знай.ua писав,Полякова жорстко відповіла на критику за виступ з Кіркоровим