Приголомшлива модель і впливова людина Демі Роуз вразила своїх шанувальників ще однією сенсаційною завантаженням в бікіні, але на цей раз її підписники побачили трохи більше, коли зірка зняла себе для поста.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Демі Роуз поділилася ще одним із своїх захоплюючих знімків в Instagram, коли вона поділилася кліпом, що позує в фіолетовому бікіні.

Сенсація в соціальних мережах вийшла на платформу, щоб поділитися приголомшливим кліпом перед своїми 19,6 мільйонами підписників, коли вона знімала себе з голови до ніг.

Демі Роуз
Демі Роуз

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Красуня-брюнетка здалася в фіолетовому бікіні, коли вона знімала себе з довгими пасмами, вільно спадаючими їй за плечі, і двома косами навколо її обличчя.

Коли вона знімала кліп, 27-річна дівчина знімала себе нижче грудей, щоб показати свої вигини у вигляді пісочного годинника, коли її відповідне бікіні піднімалося до її талії.

Стрінги поєднувалися із зеленою накидкою із золотим ланцюжком, що звисає по краю матеріалу.

Демі Роуз
Демі Роуз

На завершення Демі вибрала неймовірно гламурний макіяж, завдавши золоті тіні для повік в поєднанні з видатними віями і чорною підводкою для очей.

Демі додала сліпучо-рожеві рум'яна і трохи нюдового блиску для губ, щоб відповідати, коли вона блиснула посмішкою в бік камери для пікантного кліпу.

Демі Роуз
Демі Роуз

Красуня поділилася додатковим знімком своєї історії, на якому видно, як вона дивиться в камеру, а її маленькі косички змішуються з її довгими темними локонами.